Urmareste Retete pentru ospaturi de la James Martin, doar la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 20 Feb 2012, 11:37

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Fie ca sunt sarbatorile de final de an, un festival, ziua unui prieten sau pur si simplu doar o reuniune cu cei dragi, James Martin va asteapta cu mancaruri delicioase cu care sa va surprindeti musafirii.

Ar trebui sa faceti o sarbatoare din fiecare fel de mancare pe care il preparati. Dar ocaziile speciale ofera oportunitatea perfecta de a crea cele mai delicioase meniuri.

In aceasta noua serie, James prepara cinci feluri de mancare pe care nu le veti uita prea usor. In fiecare episod, acesta va propune un meniu de sarbatoare, apoi pleaca la cumparaturi pentru ca in cele din urma sa va pofteasca in bucataria sa, unde se va apuca de treaba. Fie ca merge la pescuit in largul lacului Poole sau cauta carne de porc in Hamshire ori carne de miel in oraselul sau natal, Yorkshire, James se asigura ca face totul exact asa cum trebuie. Si pentru ca totul trebuie sa fie perfect, James adauga in retete legume proaspete din propria sa gradina.

Bucatarul nostru va va invata cum sa gatiti cel mai bun meniu din fructe de mare, alaturi de unul frantuzesc, delicatese afumate si un preparat Yorkshire traditional. Toate vor avea acelasi rezultat - un adevarat festin pentru papilele gustative! Nu vor lipsi nici sugestiile referitoare la vinul pe care il veti puteti asorta fiecarui meniu in parte.

 

Retete pentru ospaturi de la James Martin, din 23 februarie - de luni pana vineri, de la ora 21:30, doar la TV Paprika!

www.tvpaprika.ro

 

 

 

 

Comentarii (1)

20.02.2012, 11:38

Urmareste TV Paprika in retelele Romtelecom, UPC, RDS-RCS!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]