Cum se curata o rodie

Postat de Mitinita in Tehnici pe 28 Ian 2012, 21:15

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Am avut o data 60 de kg de rodii:)) pacat ca pe vremea aceea nu a dat peste mine asa de tare experimentarea:)

Metoda aceasta imi este cunoscuta:

http://www.youtube.com/watch?v=htDwG3T04LI&feature=related

Iar peste aceasta metoda tocmai am dat:

http://www.youtube.com/watch?v=-qfQ3_N7S6Y&feature=related

Am incercat sa fac un orez cu "bijuterii" (jewelled rice) si am folosit seminte de rodie,rezultatul a fost spectacular.

 

Comentarii (14)

29.01.2012, 12:26

foarte tare ,am sa fac si eu la fel de acum in colo ,eu despre rodi ce am mai citit si mi s-a parut interesant a fost ca acum multi ani femeile le mancau ,si cica le ajutau pentru a nu ramane gravide ,ca un fel de anticonceptional ,si de altfel sunt bune pentru colesterol il scade

30.01.2012, 07:40

Interesante metodă şi în mod clar cu mai puţină mizerie în bucătărie.

01.02.2012, 07:50

bd Interesante toate filmuletele. Noua ne plac rodiile foarte mult :- Eu le tai in doua pe orizontala si apoi le lovesc cu lingura ca in primul film....In al doilea film, cred ca pierzi mult din sucul lasat....
Bravo Miti...mai vrem filme si cu altceva

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia