De ce aveti nevoie pentru a va pregati pentru interviu:

Postat de andreea_angelo in Tehnici pe 28 Noi 2012, 16:51

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
De ce aveti nevoie pentru a va pregati pentru interviu:

De ce avem nevoie pentru a ne pregati pentru un interviu:

1.de informatii despre natura interviului si despre interlocutorii dumneavostra(functia persoanei care va primeste,durata interviului sau alte interviuri succesive)

2.de un maximum de date despre firma,activitatea si organizarea sa si despre postul vacant

3.repere pentru a va construi argumentatia

greseli de evitat:

1.sa mergeti la interviu fara sa stiti nimic despre firma

2.sa va pregatiti in ultimul moment si sa cautati febril cum sa va imbracati,diverse documente sau numele persoanei pe care o intalniti

3.sa va prezentati intr-o tinuta neingrijita sau excentrica sau in care nu va simtiti in largul dumneavoastra

4.sa fiti agresiv:sa va enerveze intrebarile care vi se pun,sa vorbiti despre salariu inainte de finalul interviului si sa transmiteti neincredere interlocutorului


5.sa nu aveti de pus nici o intrebare

6.sa dati raspunsuri neclare sau sa va exprimati intr-un mod misterios

7.sa va povestiti viata si sa raspundeti prea mult la intrebarile referitoare la posturile anterioare sau la constrangerile familiale

8.sa fiti negativist in ceea ce-i priveste pe ceilalti angajatori

9.sa refuzati sa raspundeti la o intrebare,fara a explica motivul

10.sa plecati fara sa fi aflat urmareaacestui interviu(o alta intrevedere,data limita pentru decizie etc.)

ESTE FOARTE IMPORTANT SA VA PREGATITI CU MAI MULT TIMP INAINTE PENTRU INTERVIUL DE ANGAJARE,DEOARECE,IN ACEST FEL,VETI FI MAI RELAXATI,VETI PUTEA SA VA PREZENTATI MAI BINE SI VETI AVEA SANSE MAI MARI SA CONVINGETI ANGAJATORUL.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (7)

30.11.2012, 11:04

ce bine ar fi daca m-ar ajuta la ceva!!!

30.11.2012, 18:42

01.12.2012, 09:01

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06