Detoxifierea cu apa sarata

Postat de iry-gabriela in Dieta pe 26 Dec 2014, 22:54

Detoxifierea cu apa sarata

Deşi nu este un tratament prea plăcut, acest procedeu este foarte simplu si ieftin. Cum trebuie facut:se încălzeşte un litru de apă (nu trebuie să firabă neapărat),se adaugă în oală două linguri de sare de mare şi amestecă până când se dizolvă.(nu seva folosi sare de masă de la supermarket pentru că efectul nu va fi acelaşi).
Se toarnă apa în pahare şi se bea pe toată, pe stomacul gol. Gustul nu va fi plăcut, dar trebui suportat pe cat posibil. Apoi ne vom aseza  în pat, întinsă pe partea dreaptă. În maxim două ore, ar trebui să avem primul scaun. Vor mai urma şi altele pe parcursul zilei, aşa că ar fi bine să avem tot timpul o toaletă în apropiere – de aceea, multe persoane preferă să facă acest tratament în weekend, când sunt acasă toată ziua.Este posibil să apară senzaţia de balonare sau un uşor disconfort abdominal.

 

Apa sărată băută pe stomacul gol nu poate fi absorbită în organism şi trece pur şi simplu prin sistemul digestiv. Acest procedeu descompune materiile fecale, care se elimină cu tot cu apa sărată, curăţând astfel colonul în mod natural.
Pentru constipaţie este un tratament mai natural şi mai sigur decât laxativele. De asemenea este o alternativă mai blândă şi mai eficientă la clismă pentru că poate curăţa tot sistemul digestiv.
Tratamentul cu apă sărată se poate face zilnic timp de maxim o săptămână, iar această cură se poate repeta o dată la şase luni.

 

 

Comentarii (2)

27.12.2014, 07:45

27.12.2014, 11:43

Interesant, dar sarea asta nu prea face bine la rinichi...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!