Excalibur, locul cavalerilor

Postat de Bucataras in Restaurante pe 14 Iul 2009, 20:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Am descalecat pe bulevardul Kogalniceanu, la rond. Timid, linga un "Nufarul", localul cavalerilor ne astepta. Am coborit citeva scari in spirala impodobite cu scuturi, sabii si steaguri medievale. E luna lui cuptor, iar seara n-a fost racoroasa. Ne-am asezat la masa de lemn si ne-am rotit ochii imprejur.

Zidurile din caramida strajuite de lanci, luminate de torte, impodobite cu tabloul reprezentind lupte intre cavaleri, dau un farmec aparte localului.

Doi "paji" ne-au iesit in intimpinare si vazind armata noastra ne-au recomandat sa ne asezam "La masa Regelui". Cinste mare. Aveau sa revina impovarati cu un platou imens: doi pui rotisati, ficatei de pui in bacon, ariprioare de pui, cirnati gustosi, ceafa la gratar, coaste prajite, cartofi auriti, masline, rosii, castraveti, portocale. Totul stropit din plin cu mujdei de usturoi si stins cu vin in cana de lut, care le-a imbujorat pe domnite.

Nemultumiri:

Sistemul de aerisire n-a facut fatza, iar fumul de tigara se putea taia cu sabiile de pe pereti :). Toaleta e foarte mica ...

Inedit:

Numele mincarurilor sint haioase. Poti comanda "Pentru MYLADY cu drag", "Cina armurierilor" sau "Ospatul dinainte bataliei"

Meniurile de prinz sint proprii fiecarei zile a saptaminii si costa 15 ron!

Exemplu de meniu de luni:

- Ciorba ardeleneasca

- Cartofi auriti cu piept de pui la gratar

- Desert

Alte foto:


  • 1Adresa: B-dul Mihail Kogalniceanu nr.3
  • 2Zona: Rondul de la Kogalniceanu
  • 3Telefon: 021 - 311.62.82
  • 4Adresa: Str Academiei nr 39-41
  • 5Zona: Piata Revolutiei (fostul club Spice)
  • 6Telefon: 021- 314.56.70; 0730.190.364
  • 7Tip: restaurant cu specific romanesc
  • 8Site: http://www.restaurantexcalibur.ro

Comentarii (8)

16.11.2009, 13:14

Aaa, si inca ceva: nu erau tacamuri la masa, totul se manca cu mana, ca pe vremea cavalerilor Buuuun! La final veneau cu un bol cu apa sa te speli...se pare ca la masa noastra au uitat sa aduca

21.01.2010, 00:31

nu mai aveau flori

18.08.2010, 22:48

WOOW! Aici era de mine). Am facut azi aripioare cu cartofi si usturoi cu smantana. La un moment dat l-am intrebat pe Cezar: Ore chiar sunt necesare tacamurile? )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola