Frappe din NESCAFE Brasero: Un ritual in 3 pasi, gustul verilor racoroase!

Postat de elenadumitrascu in Bucataras FoodPR pe 26 Iun 2012, 21:52

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

NESCAFE Brasero iti ofera o adevarata experienta in confortul casei tale pentru ca iti poti prepara dupa gust si imaginatie un frappe spumos, cremos, cu o textura si gust deosebite. Va deveni in mod cert un ritual al dupa-amiezelor de vara atunci cand vrei sa stai in casa si sa te revigorezi. Cum? Nimic mai simplu: cu NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original sau NESCAFE Brasero Strong poti avea in 2 minute un frappe racoritor si delicios, chiar la tine acasa. Vei uita de caldura de afara si vei savura indelung gustul bun al cafelei reci cand navighezi pe net cautand destinatii de vacanta sau stai la povesti cu prietenii. Shaker-ul, paharul NESCAFE, cafeaua preferata si cuburile de gheata sunt aliatii cu care iti poti pregati un frappe savuros cat ai clipi. Iata ritualul prepararii frappe-ului din NESCAFE Brasero asa cum il experimentam noi: PASUL 1: Pune in shaker prima parte din ingrediente: 3 lingurite de cafea NESCAFE Brasero (Mild, Original sau Strong) si 2 lingurite de zahar. Nu uita de apa – pentru inceput doar 2 degete/40ml si 3 cuburi de gheata sa te racoreasca. PASUL 2: Amesteca bine continutul din shaker aproximativ 30 secunde. PASUL 3: Toarna continutul din shaker in paharul special de frappe adaugand restul de apa (aprox 80ml) si completandu-l cu lapte in functie de preferinta (pana la 250ml). Vei obtine o bautura gustoasa si extrem de rece care te va mentine in forma, te va racori si iti va incanta simturile atunci cand caldura te topeste. In plus, va fi gata in mai putin de doua minute, dar il vei putea savura indelung, profitand de cateva ore de liniste in confortul casei tale. NESCAFE Brasero Mild, NESCAFE Brasero Original si NESCAFE Brasero Strong iti vor aduce in fiecare dupa-amiaza gustul verilor racoroase! Incearca-l si tu!

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!