Interviurile bucataras: Alex The Teacher! Jurat in Reteta anului 2014!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Feb 2015 | 3932 vizualizari

Comentarii (18)

10.02.2015, 23:56

Bine ai venit la Bucataras . Mi-a facut placere sa ,, cunosc '' un pasionat in ale gastronomiei plurivalent . Sarmalele in foi de vita sunt in topul preferintelor mele . SI... mi-as expune diplomele sportive sa vad cine ar incerca sa-mi critice mancarea )))

11.02.2015, 07:37

Frumoasa lectura pentru cafeaua de dimineata!
Mi-a placut sa-l citesc pe Alex si sa aflu atatea despre el
Felicitari pentru toate realizarile!
Bun venit la noi!

11.02.2015, 08:57

Esti un om tare fain Mi-a placut sa te citesc si sa cunosc atatea lucruri despre tine. Am zambit si chiar am ras la faza cu scosul aparatului foto la supa de mazare pe pereti Bun venit printre noi si iti doresc o viata frumoasa si plina de realizari...si musai copilasii de care ne povesteai

11.02.2015, 10:04

Pentru ca de regula eram in comitetul de primire,iti urez bun venit in familia noastra vesela,pe site-ul care creaza dependenta si ne mananca si putinul timp liber ce ne ramane )))
Chiar daca eram "prieteni" si pe Fb,uite ca nu stiam prea multe despre tine,dar mi-a placut ce-am citit.
Din cate observ "cook&smile" ti se potriveste perfect
)))))))))))
Felicitari si succes in planurile tale.

11.02.2015, 17:27

Bun venit printre bucatarasi!
Suntem onorati sa te avem printre noi si speram sa ne impartasesti si din experientele tale culinare!

11.02.2015, 17:32

Bine ai venit alături de bucătărași!

11.02.2015, 17:37

Bine ai venit alaturi de noi,multa sanatate si sper sa ne impartasesti experientele tale culinare,micile secrete

11.02.2015, 18:09

Frumos interviu. Scurt și la obiect. Mă bucur că te-am cunoscut virtual, poate într-una din zile și” în carne și oaase” cum îmi place să spun . Bine ai intrat în familia Bucătărașilor. S-ar putea să începi să petreci și aici ceva timp Dacă te virusezi, numai scapi

11.02.2015, 19:03

Un CV impresionant ! Mi-a placut raspunsul la intrebarea : " care este reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?".....gandim la fel !

Ina

Ina
11.02.2015, 21:27

Adora cactusii ))

11.02.2015, 22:33

ina ))))))))

12.02.2015, 00:13

Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa !
Avem foarte multa treaba in viitorul apropiat (distractiva bineinteles), iar cu ocazia asta o sa ne cunoastem din ce in ce mai bine. Am mari planuri in ceea ce priveste "Bucatarasul". Va stau la dispozitie daca aveti intrebari si promit ca in ciuda crizei acute de timp pe care o am mai mereu, sa-mi fac timp sa va raspund pe cat posibil. Sunt intotdeauna deschis la idei noi, si putem oricand sa schimbam sfaturi sau sa discutam despre diverse trucuri in bucatarie. Am vazut multe retete minunate pe "Bucataras", iar frumusetea gastronomiei consta in faptul ca niciodata nu poti stii prea multe si chiar este unul din domeniile la care se aplica zicala "omul cat traieste, invata !" . Asa ca pentru astazi va urez sanatate cat cuprinde si...tot ce faceti in bucatarie, sa faceti cu dragoste ! TOT !!! )))

12.02.2015, 11:15

asteptam desertul ala bun si faimos sa il si gustam :)

13.02.2015, 22:00

Bun venit pe Bucataras!

15.02.2015, 11:21

Ce interviu frumos! Bine ai venit printre noi!

16.02.2015, 11:34

M-am bucurat sa te cunosc mult succes in tot ce faci !

20.03.2015, 21:26

Ce mi-a placut sa iti citesc interviul. Bravo si mult succes pe mai departe!

30.03.2015, 12:39

Abia acum am apucat sa citesc interviul si mi-a placut mult . Avem multe in comun- si eu sunt de profesie profesor de engleza- am predat in scoli din romania si din afara tarii (momentan sunt in afara tarii) - si pasiunea pentru gatit - si faptul ca sunt casatorita cu un chef Deci ma bucur sa te cunosc! si iti doresc mult succes in noua cariera. Important e sa faci ce iti place si , daca ai si succes, e cu atat mai important!! Tin pumnii!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!