Interviurile bucataras.ro: Merisor (reloaded)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 19 Sep 2016 | 9468 vizualizari

Comentarii (47)

19.09.2016, 14:16

Toate cele bune!Sensibilitatea este o latura normala a oamenilor in orice societate civilizata.Problema ta consta in faptul ca nu te-ai nascut in locul potrivit.

19.09.2016, 14:24

Frumos interviu Merisor cel frumos si sensibil!

19.09.2016, 14:25

Minunata Meri!

19.09.2016, 14:27

Hi,hi,hi ,ai uitat să spui că la întâlnirea de la Sibiu erai cel mai nou membru bucătăraș

19.09.2016, 14:30

Minunata! Mi-ai placut mult, atunci cand ne-am intalnit. Meri este primul Bucataras pe care le-am intalnit, la picnic

19.09.2016, 14:30

Draga mea draga ma bucur ca eu sunt vinovata si de prezenta ta pe site.
Esti un om minunat,talentat,sensibil si ma bucur nespus ca ai raspuns prezent inca de la prima noastra intalnire si nu ati lipsit nici de la cele ce au urmat.
Eu zic ca dai pe spate pe oricine cu preparatele tale,dar prajiturile tale sunt bestiale.
De Carpati nici nu mai pomenesc ca este un deliciu.
De multe ori citesc comentariile la retete mai vechi si imi dau seama ca s-a pierdut putin din farmecul si veselia clipelor petrecute pe site (motivele sunt multe) dar eu va iubesc la fel de mult si stiu ca aveti acelasi suflet frumos.
Pupici draga Merisor si iti doresc ca viata sa-ti ofere mult mai mult decat indraznesti tu sa speri.

19.09.2016, 14:31

Draga mea sensibiloasa Merisor.Sincer cred ca asta-i farmecul tau. e sensibilitatea ta, face parte din tine...Mama tuturor ranitilor de pe bucataras.....

19.09.2016, 14:32

Buni, pai nu am zis nimic de intalnirea de la Sibiu, dar am pus poze de la toate intalnirile

19.09.2016, 14:33

Costel, cred ca trebuia sa ma nasc undeva in munti, sa nu ma sensibilizeze decat vantul ))))

19.09.2016, 14:34

Multumesc, Motanel! :">

19.09.2016, 14:34

Deyu, stiu, seman cu mama ta

19.09.2016, 14:35

Puuup, Andrutza draguta!
Ma bucur ca am fost primul bucataras cu care te-ai intalnit.
Stiu ca te-am intrebat cine esti )))

19.09.2016, 14:38

Dia Multumesc frumos pentru toate aprecierile tale, vorbele frumoase si gandurile bune si mai ales, iti multumesc pentru vinovatia de a ma aduce aici pe site!

19.09.2016, 14:39

Cleme, cred ca tu ai ajuns sa ma cunosti cel mai bine, nu-i asa?

19.09.2016, 14:46

Eu iti multumesc ca ai ramas cu noi si ma bucur ca venirea ta pe site ti-a fost benefica

19.09.2016, 14:58

Dia, mi-a fost si inca imi este, chiar daca s-au mai produs unele schimbari, chiar daca, pe alocuri ne-am mai racit unii fata de altii, important este ca analizate si adunate, dau tot cu plus, iar adevaratele prietenii raman si peste ani si ani. Timpul este cel care cerne si aseaza lucrurile asa cum trebuie, poate nu cum ne dorim noi, dar sigur le aseaza cum trebuie. PS: tot tie trebuie sa-ti multumesc si pentru invitatia de-a participa la prima intalnirea a bucatarasilor, cea de la Sibiu.

19.09.2016, 15:11

Daaaa, Meri! N-ai uitat! Chiar semeni!

19.09.2016, 15:13

Ma bucur, sa stii!

19.09.2016, 15:26

Merisor eu asa zic, pentru ca eu suntmai directa si cand vreau ceva obtin...

19.09.2016, 15:33

Ma amuz si ma bucur si acum cand ma gandesc la ideea mea nebuneasca de a aduna cat mai multi bucatarasi la prima intalnire.A fost ceva spontan care s-a transformat in ceva foarte frumos.
In rest,nu suntem perfecti si suntem supusi greselilor,dar cred ca incercam sa corectam atunci cand realizam asta.

19.09.2016, 15:39

un om minunat

19.09.2016, 16:22

Multumesc, Bya!

Ina

Ina
19.09.2016, 17:39

Desi eu m-am "reloaded" cu mult timp in urma )) , parca am citit randuri postate de mine , atat de mult ne asemanam
Bine... eu n-am aruncat ( inca) oale , dar am lipit mancare pe cateva )
Te imbratisez, draga mea! Sa-ti ajute Doamne-Doamne sa-ti implinesti visele si chiar mai mult de atat!

19.09.2016, 18:31

Ina, oare de ce? )) Multumesc frumos pentru urari! Doamne ajuta!

19.09.2016, 18:41

Merisor, asa mult ma bucur ca ne-am cunoscut nu doar virtual ci si in realitate! Esti o persoana minunata cu un suflet pe masura si da, esti o sensibila ca si mine (nu trebuie sa ne facem de rusine zodia ) ) Imi amintesc de prima intalnire cand te-am recunoscut din prima! Sa-ti dea DD multa sanatate si sa realizezi in viata to ce iti doresti! Te cu drag!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!