Interviurile noi Bucataras: Rocsi

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 1 Mai 2020 | 2094 vizualizari

Comentarii (50)

02.05.2020, 18:54

Multumesc mult, Adi!

02.05.2020, 18:57

Cristina, multumesc mult pentru tot! Tare m-as bucura sa ne intalnim si in realitate, sa imbratisez o mama atat de harnica!

02.05.2020, 18:58

Multumesc mult, Daniela! Si eu ma bucur mult ca ne-am cunoscut si ca avem aceasta pasiune comuna!

02.05.2020, 18:59

Multumesc, Vladimir!

02.05.2020, 19:06

Ancutsa, multumesc mult! Da, sa stii ca este important sa fii sustinut de familie, de oameni dragi, altfel cred ca nu mi-as da interesul asa mult sa fac fel si fel de retete, ca nu ar fi la fel de mare placerea! Numai bine si tie!

02.05.2020, 19:08

Buni, multumec pentru tot si tare ma bucur ca te-am cunoscut, chiar si asa, doar virtual!

03.05.2020, 03:48

Rocs, suflet frumos si delicat! Te imbratisez cu drag!

03.05.2020, 11:16

Draga mea draga ce om frumos esti Rocsi.
Te-as imbratisa in fiecare zi.
Atat de mult te-am apreciat pentru sarguinta ce ai adaugat-o talentului tau,realizand lucruri atat de frumoase.
Ai evoluat atat de frumos,retetele tale sunt o incantare,fara sofisticatenii inutile.Imi plac atat de mult pozele "curate",cu mici detalii care nu incarca dar scot in evidentat atat de frumos preparatul.
Imi doresc din tot sufletul sa te intalnesc personal si sa te pot imbratisa si sper ca va veni ziua aceea.
Eu iti doresc multa multa sanatate,putere si inspiratie in bucatarie si nu numai.
Te imbratisez cu drag

03.05.2020, 12:56

Eu te vad o finuta, o firava, dar in acelasi timp putermica si talentata in bucatarie! Citesc cu drag retetele publicate de tine ( uneori inainte de a ajunge pe Bucataras pentru ca sunt abonata site-ului tau ) si imi plac mult pozele pe care le faci. Se vede evolutia! Te imbratisez cu drag si poate ne vom vedea vreodata la vreo intalnire de suflet marca Bucataras!

06.05.2020, 20:43

Comentul meu , unde este ? L-am scris saptamana trecuta Cred ca nu i-am dat drumul ?

06.05.2020, 20:48

Pentru mine esti cea mai puternica de aici .Eu am o admiratie nemasurata pentru tine , micul om urias !!! Ai un cuvant bun pentru toata lumea . Cum sa nu te iubim ? Esti cea mai indreptatita sa te plangi , dar tu, nu . Esti un exemplu . Delicata dar si puternica . Priceputa si harnica , iti rasfeti familia cu bunatati nenumarate . Suntem norocosi ca te avem aici Iti doresc multa sanatate si binecuvantari alaturi de cei dragi

10.05.2020, 20:08

Rocsi, scumpa, și eu te apreciez enorm pentru bunătatea, modestia și talentul de care dai dovadă mereu. Deși locuiesc la 2 pași de tine (în Suceava) și la origini sunt tot din Fălticeni, încă nu am avut șansa să ne cunoaștem. Chiar mi-ar face plăcere să ne vedem într-o zi și să povestim.
Îți doresc multă sănătate și succes în tot ceea ce ți-ai propus!
Te îmbrățișez cu drag!

Ina

Ina
15.05.2020, 22:17

Draga mea, ești un exemplu și un model demn de urmat în multe privințe! Bunătatea și blândețea ți se citesc pe chip . Nu te cunosc personal dar am avut privilegiul ca vocea ta să-mi încălzească sufletul și-ți mulțumesc! Te apreciez enorm pentru tot ce ești și faci
Felicitări pentru interviu, pentru rețetele minunate și CURATE, dar și pentru OMUL care ești!

16.05.2020, 18:51

Rocsicuta delicata, am trecut sa-ti las un gand bun si frumos! Ai fost printre primele persoane care m-a intampinat pe site-ul bucataras.ro, cu o vorba calda si buna.
Admir nespus ca esti o luptatoare, ca nu dai nicio dovada de slabiciune desi treci prin greutati pe care unii oameni nici nu si le-ar putea imagina si totusi, esti zi de zi in bucatarie pregatind bunatati pentru cei dragi inimii tale, poate ca si de aici iti tragi forta.
Te felicit pentru omul frumos care esti! Te imbratisez cu mare drag si nicio secunda te rog sa nu dai importanta celor ce te critica sau au pareri care te-ar putea defavoriza in vreun fel! Ramai mereu puternica desi in acelasi timp...delicata!

21.05.2020, 20:55

Deyu draga, iti multumesc mult!

21.05.2020, 20:58

Dia, iti multumesc pentru ca mereu imi esti alaturi si ai niste cuvinte atat de frumoase pentru mine, ca imi ajung direct la suflet! Ma bucur enorm ca te-am cunoscut, chiar si asa de la distanta, dar nu se stie niciodata unde duc drumurile si poate ne vom intalni!

21.05.2020, 20:59

Multumesc mult Madi, pentru incurajari, pentru cuvintele frumoase si pentru toata aprecierea ta, pe care o simt mereu!

21.05.2020, 21:01

Mihaela, fata vesela si frumoasa, multumesc foarte mult. Daca ai sti ca nu imi place sa ma plang si nu prea imi plac nici oamenii care se plang mai mereu, aproape din orice. Unii chiar nu stiu sa aprecieze cu adevarat lucrurile importante din aceasta viata, dar este alegerea fiecaruia. Te imbratisez cu mare drag!

21.05.2020, 21:02

oana, multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Nu se stie niciodata, poate ne vedem candva, cand ajungi pe la Falticeni si ai putin timp liber!

21.05.2020, 21:04

Ina mea draga, ma bucur ca te-am cunoscut chiar si de la distanta si imi face mare placere sa te aud, chiar si la telefon. Cu siguranta nu sunt eu cel mai bun om, gura si sinceritatea ma mai strica cateodata, dar toti avem defectele noatre. Te imbratisez si va doresc la amandoi multa, multa sanatate!

21.05.2020, 21:06

Ruxy draga, multumesc pentru tot, mai ales pentru sfaturile si gandurile bune, ce mereu mi le transmiti cand am o problema. Iti multumesc pentru aprecieri si ca esti un om asa bun! Te imbratisez tare, tare!

27.05.2020, 13:10

Felicitari pentru interviu si pentru activitatea de pe site. Esti o scumpa, o finuta dar in acelasi timp puternica. Ai niste retete deosebite , se vede ca pui suflet,ca le pregatesti cu drag pentru cei dragi. Iti doresc sanatate si multa inspiratie in ceea ce faci . Te imbratisam cu drag, virtual acuma ,dar nu se stie niciodata pe unde ne duc pasii.

27.05.2020, 22:14

Rocsic drag, abia acum am avut timp sa citesc interviul tau. Esti un om sincer si tare dulce, pe placul meu. De asemenea, foarte optimista, in ciuda problemelor pe care le ai. Mi-as dori sa fiu si eu asa si sa nu imi mai fac atatea griji, care sunt inutile si mi-aduc doar suferinta. Te imbratisez cu drag si iti doresc multa sanatate!

27.06.2020, 21:11

Anca, multumesc din suflet pentru frumoasele cuvinte si incurajari! Da, asa zic si eu, niciodata nu se stie unde duc drumurile noastre!

27.06.2020, 21:14

Andra, iti multumesc petnru incurajari, pentru tot! Ar trebui sa inveti sa nu mai pui totul la suflet, ci mai degraba sa te bucuri de familie, de frumos, de lucrurile marunte care chiar aduc bucurie. Sunt probleme mai grave din cauza carora poti sa suferi, asa ca incearca sa fii mai optimista si sa vezi ca o sa iti fie mult mai bine! Te imbratisez cu drag!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!