Intretinerea obisnuita a vaselor Zepter

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 27 Dec 2012, 21:33

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Este intotdeauna cel mai bine ca vasele sa fie spalate imediat dupa folosire. Daca acest lucru nu este posibil, lasati vasul murdar umplut cu apa pentru o perioada. Spalati vasele cu detergentul Zepter TFD-942 astfel: frecati interiorul si baza vasului cu partea abraziva a buretelui, iar partile exterioare cu cea moale.

Daca mancarea s-a prins, atunci trebuie sa umpleti vasul cu apa si sa-l lasati la inmuiat sau chiar sa-l fierbeti.

Puteti spala vasele Zepter Masterpiece in masina de spalat vase. Daca doriti sa le spalati la temperatura cea mai ridicata adaugati un pahar de otet si lustruiti foarte bine fiecare vas.

Uscarea vaselor Zepter: pentru a mentine stralucirea puternica a vaselor trebuie sterse imediat dupa spalare cu o laveta moale care absoarbe imediat apa. Astfel se preintimpina aparitia petelor albe pe vas (clor, calcar).

Comentarii (3)

Ina

Ina
27.12.2012, 21:38

Chiar asa: ce se mai aude cu castigatorii la concurs? )

27.12.2012, 21:51

Eu astept sa castig la concursul lor din ianuarie si apoi ma interesez cum le intretin

Ina

Ina
27.12.2012, 22:09

deci am citi degeaba acum? )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia