Legumele în patiserie

Postat de RODIMUR in Legume pe 8 Sep 2018 | 2289 vizualizari

Comentarii (7)

08.09.2018, 15:11

Da Rodica este foarte la moda acest tip de patiserie cu legume. Interesant
Eu am indraznit am facut un desert cu avocado, un Bavarois cu avocado- foarte bun si deosebit.
Bun ...in principiu avocado-ul este un fruct desi este consumat de obicei ca o leguma.
Pentru copii recomand muffins, gaufre si checuri cu legume.
Am facut gaufre sarate cu broccoli, baiatului meu i-au placut foarte mult si-n mod normal nu este fan de brocoli .
te pup

08.09.2018, 15:54

Multumesc frumos, Catalina! Stiu ca in Franta, lumea indrazneste sa prepare de toate si sa incerce gusturi noi...

09.09.2018, 22:27

Bune!

09.09.2018, 22:43

Adi,

22.09.2018, 20:42

Nu sunt chiar asa indrazneata. Am mai facut cate un sos de fructe langa o rata sau o carne mai aparte, dar in rest nu suntem noi genul ala care sa ne placa asa combinatii.

22.09.2018, 21:05

Exact aceeași părere am și eu, Rocsi...Dar cine-i mai curios, sau îndrăzneț, poate face minuni...

22.09.2018, 21:30

Da! Eu ma bucur cand vad oameni care fac incercari indraznete, ca mananca fel si fel de chestii! Eu si ai mei nu putem.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!