Mici secrete in realizarea unei fotografii culinare

Postat de gaby_d in Tipsuri pe 24 Oct 2011 | 5189 vizualizari

Comentarii (77)

24.10.2011, 18:29

Am citit cu atentie, am salvat blogul de salvat, si am si remarcat deja mai demult straduinta de a face poze din ce in ce mai bune la mai multi bucatarasi. Rezultatul este ca vom avea o baza de retete gustoase si interesante cu poze de calitate, sau ?
Multzumesc si eu pentru sfaturi, gasesc initiativa mai mult decit laudabila.

24.10.2011, 18:34

Offf...tare-s sensibile Fecioarele astea.. mai stiu eu pe una.

24.10.2011, 18:41

Miha si incapatanate rau

24.10.2011, 18:43

De incapatanata eu n-o stiu decat pe Gabi.

24.10.2011, 18:46

Dia, sa nu fi stiut ca esti fecioara as fi ghicit acu')))
Cand a scris Silvioara de tort manjit cu frisca, ia ghici tu cin' s-a simtit ))
Sa mor io de m-am referit la tine )) habar n-am ca ai flori langa mancare)))

24.10.2011, 18:54

Gaby,stai linistita floricele pun doar la prajituri,doar odata am pus un trandafir langa farfuria cu mancare
si daca te refereai,doar stii ca mie mi se cam "falfaie" ,fac tot ca mine doar de aia sunt ...unica si modesta de nu-i alta ca mine
hai sa-mi termin treaba,ca s-a facut noapte si trebuie sa merg acasa

24.10.2011, 19:45

"miha
24.10.2011, 18:43

De incapatanata eu n-o stiu decat pe Gabi."

las' ca ma-ntalnesc io cu tine! )))))))

24.10.2011, 20:42

Foarte util articolul. Il asteptam . Acum ca vine iarna, trebuie sa-mi folosesc toate cunostintele (si pe ale altora )

24.10.2011, 20:56

Aha si io tot pe ea o stiu
No,sa vad ...te intalnesti si cu mine?

24.10.2011, 21:03

Daca e vorba de intalnire vin si eu, ca poate aduce una din voi si o prajitura

24.10.2011, 21:06

Adica Ancuto,tu vii cu mana-n .....vorba nu stiu cui de pe-aici

24.10.2011, 21:30

"Adica Ancuto,tu vii cu mana-n ....."... in buzunar, ca e frig, Doar nu vrei sa-mi inghete pe tava cu prajituri

24.10.2011, 21:41

24.10.2011, 21:30
"Adica Ancuto,tu vii cu mana-n ....."... in buzunar, ca e frig, Doar nu vrei sa-mi inghete pe tava cu prajituri
si eu cu mana in buzunar ca sunt friguroasaaaaaa

24.10.2011, 21:44

O tura de bloc in pas alergator si vedeti voi ce repede va incalziti.

24.10.2011, 21:46

Ancuto,faci cum vrei ,da' sa vii "cu curry "d'ala cu orez

24.10.2011, 21:47

Miha,io alerg pe loc,ca's deja ....fierbinte

24.10.2011, 21:49

24.10.2011, 21:44
O tura de bloc in pas alergator si vedeti voi ce repede va incalziti.
sa alerge cinne poate nu eu eu doar pe loc alerg

24.10.2011, 21:55

va sa zica,tu Rocsi te sustragi de la alergare

24.10.2011, 22:15

in ultima vreme am inceput sa-mi editez si eu pozele si chiar ca trebuie "umblat" la ele,este o mare diferenta. ce programe de editare folositi? fiind la inceput folosesc picnik.com,dar nu are multe optiuni. photoshop-ul desi il am mi se pare complicat. voi ce folositi?
eu as mai vrea niste sfaturi in legatura cu adaugirile,nu prea reusesc decat un focus pe mancare si cam atat

24.10.2011, 22:17

cum adica dia ma sustrag?crezi ca nu m-as baga?????

24.10.2011, 22:24

Dia si aici imi ceri curry?... Daca insisti iti dau

24.10.2011, 22:27

Miti eu folosesc photoshop (asa ca incepatorii). Mi-a adus sotul niste tutoriale din care sa invat. Asa ca de o saptamana m-am pus cu burta pe carte (burta pe care am facut-o aici pe bucataras )

24.10.2011, 22:30

Adina, in articol a pus Gabi un link catre programul de editare pe care ea il foloseste. Eu folosesc ACDSee-ul.

Ce inseamna adaugiri?

24.10.2011, 22:31

"Asa ca de o saptamana m-am pus cu burta pe carte (burta pe care am facut-o aici pe bucataras "

24.10.2011, 22:34

miha,in engleza le zice props ...o lingura,un fruct,la mine prea e numai mancarea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!