Daaa, am fost tare emotionata, dar totul a decurs foarte bine, si se pare ca a inceput sa-mi placa ;) Am gatit alaturi de prietenii Zepter International Romania chiar la ei acasa ;)https://www.facebook.com/events/2034022756886223/ Multumesc Monica Stoicescupentru invitatie si increderea acordata! ;) A fost un mic dejun, prelungit, brunch, cum i se spune mai modern, acum, alături de #MonicaStoicescu, manager de vanzari Zepter. Am preparat și bineînțeles degustat: fresh din fructe proaspete, presate la rece, apoi o omletă sănătoasă, preparată din albușuri de ou și verdețuri de sezon, miniclătite din porumb, cu dulceață de bacon :D ( o saaduc si reteta repejor!) și nu în ultimul rând, noua mea revelație, humus din naut și sfeclă ;) Multumesc si familiei Stoicescu, Clementina Stoicescu si Valentin Alexandru Stoicescu pentru sustinere si mai ales pentru poze, culmea, am uitat aparatul foto acasa :D Culmea Clementina Stoicescu a probat pentru prima oara nautul, de fapt humusul ;) si chiar daca n-a avut aroma de coaste, l-a acceptat ;) Daa, mai trebuia un pic de sare, altul mai vroia usturori, dar una peste alta sunt multumita. Iar tombola a incununat cu mare succes evenimentul! Multumesc Monica Stoicescu si Zepter International Romania
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult