Oamenii care gătesc

Postat de florian in Cu de toate pe 23 Noi 2010 | 3152 vizualizari

Comentarii (27)

23.11.2010, 19:10

bun venit inca odata!
ma bucur ca nu te-ai suparat c-am facut atata caterinca la reteta tadar trebuie si vad ca deja intelegi ca noi incercam sa combinam bucataria cu zambete, pofta de viata si legaturi sincere de prietenie.
viata lunga printre noi

23.11.2010, 19:12

bun venit printre acesti mici bucatarasi...

23.11.2010, 19:22

Iooooiiiiiiii chiar asa buna impresie ti-am facut?lasand gluma la o parte,ma bucur ca "primirea" a fost pe placul tau dupa cum vezi,trebuie sa respectam deviza "Cook&Smile"

Ina

Ina
23.11.2010, 19:29

Ce frumos le zice el....

23.11.2010, 20:44

chiar că frumos mai scrie el acolo bun venit printre bucătăraşii trăzniţi... cu noi nu te vei plictisi niciodată

23.11.2010, 21:00

fetelor eu zic sa-l numim ,,poetul,, ca tare frumos mai mestereste din cuvinte ;e bine ca nu ai dat bir cu fugitii si la cit mai multe postari

23.11.2010, 21:03

@ Mona,crezi tu ca poate fugi cineva de noi? toata lumea ne indrageste la prima vedere

Teo

Teo
23.11.2010, 22:21

si noi am pierdut mult ,caci ai intarziat sa ''poposesti'' aici; de acum vom castiga si tu si noi !

24.11.2010, 00:04

...ce să mai...cu atâtea câştiguri...o să-şi dea pumni în gură ăia de la 6 din 49...
...Credeam că numai io sunt ţicnit cu mâncarea...da din fericire văz că sunt şi alţii!
Să trăiţi şi să mă suportaţi în continuare!

ela

ela
24.11.2010, 01:01

foarte frumos ai spus aici....nu degeaba esti traducator de limba greaca ,se pare ca din traducerile pe care le-ai facut ai invatat sa te exprimi foarte frumos.... sau iti place literatura....

24.11.2010, 11:02

......sau aşa a dat Ăl de sus să iasă dintr-un oltean şi o moldoveancă!...un român pur...

24.11.2010, 12:40

daca n-am stiut io sa ma marit cu-n oltean

24.11.2010, 12:54

taci Gaby ca nu stii ce spuiiti zic io ca olteanul meu capos nu mananca decat ce e invatat de la mama lui!geaba s-a plimbat prin tari straine si l-au servit aia cu branzeturi elvetiene topite pe bat si cu melci si fructe de mare ca el tot la telemeaua lui mama-sa si la gratarul pe carbuni din curtea casei parintesti trage!

24.11.2010, 12:55

Florian bine ai venit! se pare ca ai venit unde trebuie! speram sa si ramai

ela

ela
24.11.2010, 13:15

mama mea....dintr-un oltean si o moldoveanca iese praz bobinat ,eu asa stiu pt ca si parintii mei sunt tot oltean si moldoveanca

24.11.2010, 13:18

tu epu' tu, ce rea esti, ce-mi tai tu macaroana ca io acu' voiam sa divortez si sa-mi iau un oltean sa fac un copchil, sa-l fac bucatar traducator de limba greaca))) si daca era ok ramaneam cu olteanu , daca nu ma intotceam la moldoveanu' meu
simplu, nu?)))
ma intoceam pe la vreo 80ani))

ela si din doi moldoveni ce iese? sarma dublu bobinata?))))

24.11.2010, 17:29

Măi da rele sunteţi...măi da rele sunteţi...n-am văzut aşa ceva...!

24.11.2010, 18:55

si inca n-ai vz nimic

25.11.2010, 08:32

25.11.2010, 12:46

@ gaby d moldovean+ moldovean= bobina +bobina=transformator

ela

ela
25.11.2010, 12:49

25.11.2010, 13:10

25.11.2010, 13:12

Nu sunt toti oltenii asa mofturosi. Eu zic ca ardelenii sunt mai mofturosi

25.11.2010, 13:13

Bine ai venit. Si eu am indraznid destul de tarziu sa ma alatur bucatarasilor, si nu-ti spun ce rau imi pare

25.11.2010, 23:51

eu de cum am gasit site-ul m-am si inscris si si retete am postat.m-a atras stilul si persoanele de pe site

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!