Pastravarie de 4 stele la Albota

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 17 Oct 2010, 16:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Noi am fost in octombrie, pe o ploaie marunta si rece. Am gasit usor locul, care ne-a surprins prin frumusetea sa. Exista un complex foarte bine pus la punct, cu bazine de pastravi, cu multe oportunitati de a te relaxa: pescuit, plimbare cu atv-urile ori caruta la ferma proprie, sala de fitness, jacuzzi sau piscina.

Restaurantul este foarte curat, iar mincarea delicioasa.

Cum v-am zis era rece afara, asa ca o tuica fiarta a fost bine-venita.  Am mincat bors de peste, pastrav Carol (cu un sos alb de smintina si vin), plachie de pastrav sau file de pastrav la gratar. Totul foarte gustos.

Mai jos citeva fotografii surprinse in zona


Comentarii (4)

19.10.2010, 17:50

ce frumossi ce de pastrav

20.10.2010, 10:08

frumoasa locatie.........tare mult imi place aici................

Ina

Ina
27.10.2010, 08:01

Uiter ca eu n-am avut curajul sa-mi iau aparatul foto in toaleta de la Poiana Izvoarelor Si asa se uita lumea la mine ca-mi pozez mancarea Or fi zis: " astia n-au vazut pastrav in viata lor si vor sa se laude acasa"

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia