PizzaLivrare.ro si avantajele sistemului online pentru livrare de pizza la domiciliu

Postat de RadaMateescu in Cu de toate pe 19 Oct 2012, 13:48

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

In primul rand, sunt importante motivele lansarii unei afaceri online si felul in care aceasta poate deveni profitabila. Pizzlivrare.ro reprezinta doar un exemplu pentru felul in care mediul offline interactioneaza cu cel online intr-un mod cat se poate de profitabil.

 

            Afacerile online si factorii-cheie ai succesului

In ultima vreme,stilul de viata care vine odata cu administrarea unei afaceri online este adorat de tot mai multi antreprenori. Cui nu-i place sa munceasca de acasa, sa isi programeze singur orele de munca, sa isi aleaga singur proiectele si, in acelasi timp, sa se bucure de un venit consistent ?

Lansarea unei afaceri online este vazuta de majoritatea antreprenorilor ca un exercitiu de dezvoltare personala, testandu-te din cateva puncte de vedere: disciplina de sine, inteligenta, capacitatile de comunicare, concentrarea si multe altele. Lipsurile legate de oricare dintre aceste aspecte se vor reflecta in business-ul tau.  Lumea afacerilor este necrutatoare; succesul se recompenseaza in mod corespunzator, insa orice greseala se plateste.

Un aspect benefic este faptul ca esti fortat sa renunti la orice slabiciune si la ideile proaste, acestea atragand dupa sine esecul afacerii.

Exista o diferenta foarte mare si un drum extrem de lung de la o idee care suna bine si punctul in care ea, efectiv, se pune in practica si are succes in conditiile mediului real. Oricine poate avea idei minunate, insa nu oricine le si poate implementa cu succes. Unii intreprinzatori nu isi pot conduce propria afacere din cauza temerilor legate de esec. Acestia scapa din vedere faptul ca tocmai riscul reprezinta punctul forte. Riscul e cel care te ajuta sa te dezvolti, sa iti cunosti limitele, sa stii ce merita incercat si ce nu.

            Fiecare dintre noi are un nivel de toleranta a riscului diferit. Nu este nevoie de stress pentru o dezvoltare personala vertiginoasa, e nevoie doar de a-ti forta propriile limite intr-o maniera care sa te stimuleze.

            De ce o afacere online ? Raspunsul e simplu. Traiam intr-o era a internetului. Lansarea unei afaceri online nu este o experienta costisitoare deloc, insa poate aduce extrem de multe beneficii.

            Se vehiculeaza ideea simplista ca o afacere online poate fi manageriata de oricine. Nimic mai fals. Exista o multitudine de antreprenori ale caror afaceri esueaza in derizoriu.

            Factorul-cheie de care trebuie oricine sa fie constient este traficul. Daca platforma online nu genereaza trafic destul, nu va genera nici venit. Si, din pacate, cei mai multi intreprinzatori comit o gramada de greseli, construindu-si strategii care nu functioneaza, apoi fiind nevoiti sa renunte inca din primele luni ale afacerii lor. Problema traficului se aseamana problemei vanzarii unei carti. Multa lume ar fi capabila sa scrie o carte, dar putini sunt cei care ar fi in stare sa vanda gramezi de exemplare. La fel, e usor sa iti creezi un blog sau un site, insa e destul de dificil sa ai si trafic suficient.

            Multe din greselile care duc la esec implica lipsa cuvintelor-cheie, o proasta alegere a subiectelor, layout-uri nepotrivite, date de contact care nu sunt destul de vizibile sau care chiar lipsesc cu desavarsire etc. Oricare din aceste greseli poate duce la rezultate proaste, iar daca greselile sunt intr-un numar mai mare acest fapt reprezinta efectiv o pedeapsa capitala pentru site-ul respectiv, cauzand probleme atat pentru utilizatori cat si pentru motoarele de cautare.

            Lansarea si managerierea unei afaceri online poate fi o experienta extraordinara pentru dezvoltarea personala, iar veniturile si libertatea unei astfel de afaceri pot fi de-a dreptul considerabile. Antreprenorii ar trebui sa se axeze cat mai mult pe acest tip de afaceri si sa isi reorienteze afacerile lor offline catre mediul online, caci viitorul comertului sta in tehnologie.

PizzaLivrare.ro - modalitatea prin care afacerile offline prospera prin intermediul mediului online

Se intampla ca afacerile offline sa piarda din vedere faptul ca pentru promovarea lor sunt importante cat mai multe canale media si e mai mult decat necesar ca mediile online si offline sa fuzioneze in vederea succesului maxim.

Pentru crestera vanzarilor, antreprenorii au la dispozitie o multime de modalitati online pe care, uneori, din neglijenta, omit sa le foloseasca. In managerierea unei afaceri este crucial sa fii constient de orice mijloc posibil de expansiune si fructificare a metodelor de imbunatatire a afacerii respective.

Internetul este un mediu convenabil si la indemana oricui, incat am ajuns sa ne bazam pe el de cate ori dorim sa facem, sa cautam sau sa comandam ceva. Acest lucru se mentine adevarat si pentru livrarile la domiciliu, iar, in cazul de fata, livrarile de pizza la domiciliu sau la locul de munca. O afacere offline cu pizza poate fi propulsata prin intermediul platformei PizzaLivrare.ro.

Site-ul poate fi asemanat unui restaurant online enorm. Vizitatorii acceseaza meniul pizzeriei tale prin intermediul site-ului si, de asemenea, beneficiaza de preturile mereu actualizate. „Ceea ce m-a inspirat in conceperea acestui site nu a fost neaparat o mare pasiune pentru industria alimentara, ci, mai degraba, faptul ca am observat in Romania o cerere foarte mare a consumatorilor de rand pentru produse tehnologice, cerere care este intr-o continua crestere.”, afirma Mihai Daraban, initiatorul proiectului.

            Platforma pentru comenzi de pizza online, PizzaLivrare.ro, vine in sprijinul tuturor pizzeriilor din Romania intersate de o modalitate in plus de publicitate si de sporirea vanzarilor.

            Un numar considerabil al gurmanzilor din Romania prefera pizza in locul altor tipuri de mancare gata preparata, iar din acest motiv afacerile culinare cu pizza beneficiaza de un succes enorm. Orice antreprenor al unei afaceri cu pizza isi poate ridica succesul afacerii la cote maxime prin intermediul site-ului PizzaLivrare.ro.  

In cazul in care manageriezi o pizzerie si inca iti mai pui problema daca sa te inscrii pe site, gandeste-te in felul urmator: PizzaLivrare.ro este un soi de Pagini Aurii al restaurantelor si pizzeriilor din tara. Daca esti inscris pe site, vei fi la indemana mai multor clienti, iar vanzarile tale vor spori.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]