Provocare la discutii: ce alimente nu aveti la suflet, nu le puteti consuma?

Postat de Cristi_Roman in Cu de toate pe 31 Aug 2011 | 4646 vizualizari

Comentarii (48)

31.08.2011, 13:10

Cate nu imi placeau cand eram mica.... in primul rand nu suportam patrunjelul verde. Nici in ciorbe, nici pe cartofii natur, pe nimic nu vroiam sa simt gustul "vitaminelor" cum incerca mami sa ma convinga sa mananc nu imi placea zacusca, varza calita, borsul de perisoare... Treptat, de cand vrand nevrand am facut si eu aceste preparate mi'am dat seama ca sunt comestibile, desi nici acum varza calita nu as manca

Ceea ce nu suport acum deloc e chimenul. Nu as folosi la niciun preparat chimen daca nu ar fi necesar. Iar atunci cand mananc saratele, dau chimenul jos

31.08.2011, 13:34

vaaaaaaaaai, da da, si eu sunt antichimen, am uitat de el

31.08.2011, 13:54

Mie nu imi plac cartofii pai (cred ca sunt un exemplar rar.

31.08.2011, 17:36

Eu am cam renuntat la carne (spun "cam" pentru ca de Pasti, Craciun, o nunta ceva mananc, nu fac o regula dusa la extrem), insa nu e ca nu am astfel de mancaruri la suflet ci m-am dezobisnuit de ele si nu am de gand sa revin la meniul carnivor. Mananc peste si fructe de mare pentru ca imi plac mult. Nu suport slanina fiarta, gustul de ouzo sau bomboane cu acest gust, pepenele galben (mi se face greata de la el, nu stiu de ce). Deci la alimente tabu ar intra astea cele legate de carne. Poate as incerca sarpe sau lacuste sau nu stiu ce insecte, dar nu cred ca as manca sange de nu stiu ce, creier de maimuta, caine etc. Adica din unele animale nu as manca. Stiu ca nu are sens, ca nu e puiul mai prejos de iepure de exemplu, dar de iepure mi-e mai mila si de caprioara da, sunt subiectiva. Probabil daca as crapa de foame in desert, as fugi chiar eu cu toporul dupa un iepuras dar cat pot sa ii zic pas, ma lafai. In rest, imi plac cam toate: fructe, legume, condimente si cred ca daca organismul respinge puternic ceva si nu e un aliment super sanatos sau necesar, nu trebuie fortat.

31.08.2011, 18:13

Singura chestie......accesibila sa-i spun asa.....pe care nu o suport.....e rucola. Mi se pare ca are un gust ingrozitor....In rest.....sunt deschisa experientelor culinare decente....adica nu carne de mai stiu eu ce animal exotic, oua de broasca si aripi de lilieci..... Am scos din meniu in proportie de 90 % mezelurile si painea alba.

31.08.2011, 21:14

Nu imi place dovleacul sub nicio forma. Nu am mancat nici cand eram copil si nu il pot manca nici acum. Am tot incercat, dar nu merge Nu sunt prietena nici cu martipanul
@Alinutzika... nu esti singura care nu iubeste cartofii pai. La mine problema este ca nu-mi place sa-i fac

31.08.2011, 23:15

eu nu as putea sa mananc fructe de mare nici moarta!!!am lucrat in franta in bordeaux intr-un restaurant ca ajutor de bucatar,am gatit de la creveti la caracatita,scoici si tot felul,ba chear intr-o zi am gatit cu seful meu melci.nu am gustat,mai mult am fost bolnava cateva zile!!asta poate si de ce sunt alergica la peste.decat sa mananc asa ceva mai bine mananc orice fel de legume!!a si nu mananc iepure,rata.doar pui,porc slaba,vita!!

01.09.2011, 04:20

@alinutzika - vaaai, chiar nu ma gandeam ca se poate sa nu placa cuiva cartofii prajiti
@adinuta - da' creier direct din capu' mielului cum am mancat in Maroc ai manca? .
Da, corect cu fortatul, mi s-a mai zis azi acest lucru si ma pune pe ganduri: in fond poate nu e obligatoriu sa accept TOATE alimentele. Sa vedem. Dar sper ca ai inteles motivatia mea.
@ madi: mie-mi place acum rucola foarte, foarte mult in saalate, sau mai pun frunze in sandvisuri.
@postavaru - eu cu dovleacul simplu copt nu prea sunt amic, insa cu placinta de dovleac (sau pateuri, am facut eu mai demult) sunt pe felie, ca sa zic asa
@marieta - eu as manca fructe de mare pe patul de moarte
Multumesc mult tuturor de comentarii

01.09.2011, 07:18

"@marieta - eu as manca fructe de mare pe patul de moarte "-
-Am inteles! Cand vin cu coasa, aduc si fructe de mare.
)))))))

01.09.2011, 08:51

gaby....

01.09.2011, 10:24

nici eu nu le am cu fructele de mare dar nici cu ciupercile

01.09.2011, 10:47

oke, medi
la tine vin cu coasa si cu legume))))

01.09.2011, 21:19

ce m-ati facut sa rad cu comentariile voastree creier de miel ,de maimuta de carne de sarpe,comici sunteti toti ,yo cand eram mica multe mancaruri nu-mi placeau,de ex carnea de oaie,de iepure sau de la gaina spatele,aripile sau gatul,nici sa le vad desi aveam in gospodarie si facea mama niste mancaruri bune ..revin,, am invatat si pe kopii mei acu ca nu manca nici ei de la pui doar pieptul si pulpe,,iepure nici vorba(yo acu mananc )slanina nici atat,in skimb imi plac fructele de mare(creveti,scoici,raci)si peste(care nu imi placea)acu mananc(doar fara spini) darr..toate aceste mancaruri (de carne ,peste,si restul de mare)care yo eram o sclifosita ..se datoreaza sotului care cate un pik m-a facut sa probez din toate cate un pik si mi-au placut si imi plac....deci toate se probeaza in viata asta..va doresc si voua pofta buna la probare

01.09.2011, 23:57

Daaaa, buna tema. Nu as manca creier, fudulii, melci. Pana de curand nu mancam ciorba de burta dar acum m-am invatat, desi sunt pretentioasa, depinde cine o gateste. Nu mai mananc susan de cand am dat-o in bara cu niste aripioare al caror gust il simt si acum, cat era de rau.

02.09.2011, 10:29

Ce de-a mofturosi!!!!!
))))
Baaai, eu mananc orice !))
Nu zic c-am incercat ,dar as manca din orice.
Daca stau sa ma gandesc nu cred ca pot zice despre ceva "aia n-as manca nici sa mor de foame"
Mie daca mi-e foame poti sa-mi pui orice in fatza ca nu-ti comentez.
La ce scriu eu aici..ar fi trebuit sa nu comentez la articol pt ca aici tre' scris ce NU ne place ))

Chiar daca o vreme am fugit de gelatina sau frisca vegetala, n-am facut-o pt ca mi-ar fi displacut ci ca prefer cat de mult posibil variantele naturale.


PS. HUOOO, MOFTUROSULE!)))))



02.09.2011, 10:33

Gabi, cand o sa vii la mine o sa te servesc cu balut (vad eu de unde fac rost ) sa te vad atunci cat de foame ti-o fi.

Si ca sa fiu la subiect... mananc orice este "mancare normala si nu SF", vorba lu' Zmeurel.

02.09.2011, 10:37

mai, eu aici discut de MANCARE, nu de avorton de gaina))))))

02.09.2011, 10:38



Si aia e tot mancare pentru unii. Si inca o delicatesa.

02.09.2011, 10:40

pai asa, citeste aici
http://satirikon.ro/2010/08/30/socant-chinezii-mananca-fetusi-umani-foto-video/

si fac eu un articol "care pe care ati manca"?
))))))))

02.09.2011, 10:42

Gaby , cred c-ai fost la Covasna , c-ai cam luat-o razna ................... mi-a trecut cheful de papa pe azi ... auzi , fetusi umani ............. bleah

02.09.2011, 10:46

Diana ai gandit si pt mine ....azi nici apa nu-mi trebuie

02.09.2011, 10:49

pai ce-s eu vinovata, mey?

02.09.2011, 10:53

oo nu tu,chinezii

02.09.2011, 10:57

Pai Diana zice c-am luat-o razna, de parca eu i-am pus
Si tu..subscrii

02.09.2011, 11:01

la edee bre!!!sant putin ambigua da cine sufletul mai gandeste cand e vb de astfel de ,,meniuri,,

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola