Remedii pentru prevenirea si tratarea caderii parului si nu numai

Postat de susu in Bucataras eFeminin pe 22 Feb 2013, 15:39

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Masca regeneranta:

1) Amestec din : 2 galbenusuri, 1 lingura miere, cateva picaturi tinctura propolis, picaturi vitamina A uleioasa, picaturi tinctura urzica, 1 lingura otet mere si miere de albine, 1 lingura ulei ricin. Amestecul se intinde bine la radacina si restul pe lungimea firului de par. Se strange parul si se tine sub o casca de baie cat de mult puteti. Spalam si clatim.

2) Se face un amestec din ulei de masline, zeama de lamaie si usturoi pisat. Se lasa ceva vreme dupa care se strecoara prin tifon ca sa nu ramanem cu usturoi prin par. Se aplica la radacina parului si se maseaza bine pielea capului. Se strange parul si se tine sub casca cateva ore bune dupa care se spala bine parul si se clateste. Atentie, mirosul iese dupa foarte mult timp, nu recomand.

3) Galbenusuri amestecate cu vitamina A uleioasa si vitamina E capsule.

4) Clatirea parului cu bere blonda.

5) Clatirea parului cu otet de mere: se pune vreo 1/2 ceasca otet intr-un l de apa si se clateste parul (asta fiind ultima apa de clatire). Mirosul de otet dispare dupa uscarea parului. Daca vi se pare totusi ca miroase puteti pune in amestecul de apa si otet cateva picaturi ulei de lavanda sau busuioc pt uz intern.

6) Pentru parul blond clatirea cu ceai concentrat de musetel  strecurat.

Comentarii (1)

24.02.2013, 13:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!