Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 14 Mar 2024 | 306 vizualizari

Comentarii (7)

14.03.2024, 10:41

Foarte bună! Fac des răcituri!

14.03.2024, 11:32

Ce mult îmi place (mai ales gelatina...) !

14.03.2024, 14:15

14.03.2024, 15:21

buuun

14.03.2024, 18:58

Cam asa o prepar si eu . Mereu in oala sub presiuyne . In acest caz imi ramane zeama limpede . Pentru gust mai pun o ceapa , foi de dafin si chiar un morcov intreg!!! Daca zeaa pare grasa o las la racit si colectez pojghita de grasime cu ajutorul unui servetel

14.03.2024, 19:02

Nu vreau sa par carcotasa , dar in ultima imagine se vede o laveta galbena inodata ce a ramas in racitura . )) Cine nu crede sa dea zoom pe imagine )

15.03.2024, 12:26

Adauga comentariu...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!