Revista Felicia il aduce pe Michel MONTIGNAC la Bucuresti!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 24 Apr 2009, 11:00

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Revista Felicia il aduce pe Michel MONTIGNAC la Bucuresti!

 Evenimentul va avea loc marti, 5 mai, incepand cu ora 11.00, la Hotel Crowne Plaza. Michel Montignac va prezenta tuturor celor interesati principiile dietei sale si va raspunde la intrebarile participantilor la conferinta.  Cu acelasi prilej va fi lansata si cea mai noua editie a cartii „Mananc, slabesc si ma mentin” a nutritionistului francez, publicata de Editura Litera Intenational, care de altfel va insoti numarul 146 al revistei Felicia (aparitie 7 mai).

 Michel Montignac s-a nascut in anul 1944, in Franta. S-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste greutatea inca din copilarie. „Ca multi dintre cititorii mei, sunt un fost „gras”, fiul unui obez (ceea ce subliniaza factorul ereditar), iar la opt ani eu insumi eram obez”, marturiseste Michel Montignac. De aceea, si-a concentrat activitatea pe identificarea unei metode care sa ii permita sa slabeasca fara a-si pune sanatatea in pericol. Cercetarile sale au vizat in special tratamentul diabetului, avand in vedere ca, potrivit studiilor, 80% dintre diabetici erau si obezi si se demonstrase ca un consum exclusiv de glucide cu nivel glicemic scazut ameliora aceasta boala.

Prima persoana care a verificat eficienta metodei a fost insusi autorul. „In cateva luni, am pierdut in total 16 kilograme, reincepand sa mananc normal, adica fara sa ma abtin in plan cantitativ, dar alegand in special anumite alimente”, afirma Montignac. S-a decis atunci sa publice descoperirile sale, iar prima sa carte „Cum sa slabesti la dejunul de afaceri” a fost dedicata in principal managerilor, care, din cauza meseriei lor, luau adesea masa la restaurant. Cartea a devenit rapid un best-seller, cu peste 500.000 de exemplare vandute si l-a incurajat pe autor sa isi aprofundeze cercetarile, sprijinit de o puternica echipa stiintifica.

 „Mananc, deci slabesc”, formula care l-a facut celebru in toata lumea pe Michel Montignac, este titlul cartii aparute in 1987. Publicata in peste 40 de tari, cartea detine recordul de vanzari in domeniul sau, peste 16 milioane de exemplare vandute pana la sfarsitul anului 2004. Savantul francez a publicat pana acum 16 volume, printre care „Metoda Montignac ilustrata”, „ Retete si meniuri Montignac”, „Cum sa prevenim si sa combatem obezitatea la copii”.

Dieta elaborata de Michel Montignac este astazi una dintre cele mai cunoscute si apreciate metode pentru scaderea in greutate. Principiul de baza este combinarea eficienta a alimentelor. Avantaje: protejeaza sanatatea celui care o urmeaza si asigura slabirea de durata. Metoda Montignac nu propune lungi perioade de infometare sau exercitii nesfarsite la sala, ci un program nutritiv echilibrat si nerestrictiv, bazat pe alegerea alimentelor din toate grupele (glucide, lipide, proteine), in functie de preferintele fiecaruia.

Taxa de participare este de 10 lei, in care este inclusa si ultima carte a marelui nutritionist francez.

Inscrierea pe www.revistafelicia.ro

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!