Slabeste asociind corect alimentele

Postat de ligia_hansyy in Dieta pe 6 Noi 2012, 23:28

Articol pe placul a 6 bucatarasi
  • Taguri:

  • p
comenteaza

Asocierea adecvata a elementelor  poate ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile,poate asigura absortia maxima a substantelor nutritive, a enzimelor si a proteinelor , poate preveni balonarea ,indigestia, constipatia ,crampele etc.

Problema consta in faptul ca unele  alimente se digera mai repede decat altele.Daca mancati un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect , capacitatea dumneavoastra de digestie  si de descompunere eficienta a hranei , adica organismul nu retine fragmente de alimente  nedigerate , care sa se transforme apoi in bulgari de grasime sau in celulita.aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente cai de slabire.

Alimentele se clasifica in 4 grupe :

Grupa 1 : PROTEINELE(carnea rosie ,carne de pasare ,branza ,peste ,oua ,lapte ,nuci, soia,iaurt,moluste si crustacee) produc sucuri acide si se digera foarte greu aproximativ 4 ore.

Grupa 2 : CARBOHIDRANTI(cerealele,paine,paste fainoase,faina , biscuiti, legumele cu amidon)produc sucuri digestive alcaline si se digera in 2 ore.

Daca veti consuma alimente din cele 2 grupe simultan enzimele si sucurile digestive se vor neutraliza , iar hrana nu va fi digerata eficient si vor intra in putrefractie in intestine producand gaze,indigestie.

Grupa 3: SALATELE SI LEGUMELE,radacinoasele,semintele, ierburile, condimentele si uleiurile din seminte.

Aceste alimente pot fi consumate atat cu alimentele din gr 1 cat si cu alimentele din gr 2 

Grupa 4 :FRUCTELE se digera in 30 de minute ,se consuma singure cu 30 min inainte de masa 

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1300 lei
3299.99 lei
1999.99 lei

Comentarii (2)

07.11.2012, 00:56

10.12.2012, 21:39

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]