Superconcurs, faza finala!

Postat de Bucataras in Concurs pe 10 Oct 2009, 07:09

Superconcurs, faza finala!

Merita sa-ti faci cont pe www.bucataras.ro. In curind vom lansa un nou concurs cu un premiu excelent: un aparat foto de 10 Mp. Intra in gashka bucatarasilor!

 

Etapa 1 de concurs: - inscrierea

Perioada de desfasurare 14 sept - 10 oct (inclusiv)

Fa-ti cont pe www.bucataras.ro pina pe 1 octombrie! Doar avind cont de Bucataras poti trece la etapa 2.

Nota. Bucatarasii care au cont sint inscrisi automat in concurs!

Etapa 2 de concurs: - publicarea retetelor

Perioada de desfasurare: 2-10 octombrie! Intra in concurs doar retetele care au minimum 3 foto din procesul de preparare!

Atentie! Invitati-va prietenii sa va sustina reteta. Numarul vizualizarilor acesteia va conta!

Nu se intra in concurs retete publicate pe bucataras.ro inainte de 2 octombrie 2009!

Etapa 3 de concurs: - votarea retetelor

Perioada de desfasurare: 11-15 octombrie!

Retetele vor fi votate de catre un juriu prin metoda "furculitelor" . Din data de 2 octombrie concurentii vor avea la dispozitie o pagina speciala unde vor fi afisate numarul de vizualizari adunate  de fiecare reteta inscrisa in concurs precum si notele juriului

Pe 15 octombrie, la ora 24:00, se vor contabiliza si vizualizarile retetelor, care fac parte din nota finala!

Juriu

Bucataras Irina Oana Cristi Roman
Papabun

 

Sistemul de notare:

Fiecare reteta inscrisa in concurs va primi 2 note : una pe baza vizualizarilor adunate si a doua pe baza voutului juriului.
Nota din vizualizari se calculeaza astfel:

  • sub 100 vizualizari : nota 1
  • intre 100 si 300 vizualizari : nota 2
  • intre 300 si 600 vizualizari : nota 3
  • intre 600 si 1000 vizualizari : nota 4
  • peste 1000 vizualizari : nota 5

Nota juriului va fi media aritmetica a notelor acordate de fiecare din cei 4 membri ai juriului. Nota juriului va fi calculata pentru o anumita reteta doar daca fiecare membru a votat reteta respectiva. In caz contrar reteta va fi descalificata.

Nota finala se obtine prin media ponderata intre cele 2 medii unde nota juriului va avea pondere 60% iar cea din vizualizari 40%.


Cei 4 bucatarasi vor analiza fiecare retetea din concurs. Va conta complexitatea retetei, descrierea ei, dar si fotografiile din procesul de preparare.
Premierea:

Simbata, 17 octombrie!

 

 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (27)

14.10.2009, 13:49

14.10.2009, 16:39

Succes participantilor, vad ca si eu particip desi nu aveam intentia sau membrii participa automat .

14.10.2009, 21:20

da e automat..toti cei care au cont sau si-au facut in perioada respectiva si au minim 3 poze din procesul de preparare intra automat....asa scri ein regulament

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro