Trei ani

Postat de MotanLaOale in Bucatarasii pe 10 Noi 2013, 21:29

Articol pe placul a 33 bucatarasi
comenteaza

Azi se implinesc trei ani de cand sunt aici pe site. Repede au trecut.

Parca ieri imi faceam griji cum sa ma inscriu pe site, voi putea sau nu.

Nu mai fusesem pe nici un site, de nici un fel si imi faceam griji daca ma voi descurca, cunostintele mele in calculatoare si navigare fiind destul de sumare.

Am facut primul pas, am postat prima reteta, slaba dar, de, si iata unde am ajuns. Trei ani au si trecut.

Am intalnit aici o comunitate, mai degraba o familie, intradevar formidabila, numai oameni unul si unul, prieteni in adevaratul  sens al prieteniei, care m-au intampinat cu caldura. Si acum regret ca nu am avut parte de comitetul de primire traditional "rezervat" baietilor cand intra pe site.

Cu toate astea, am indragit din prima clipa atmosfera vesela, am inceput sa postez cate o reteta mai buna, sa fac poze mai reusite, sa umblu prin toate ungherele site-ului, sa comentez la postari, sa raspund, sa rad la glume sau farse, spre disperarea celor din jur, sa-mi placa muzica postata, sa mai supar pe cate cineva sau sa ma supar eu din cate o pricina, dar astea au fost asa de rare ca nici nu se pun.

Avand in vedere ca eu stau pe site zilnic aproximativ 16 ore am participat activ la viata lui, la concursuri, la comentarii, la sfaturi cand am putul sa le dau si cel mai mult la "hlizeala" cotidiana, paharul de voie buna zilnica.

Cu greu am realizat ca stand pe site de placere, postand din pasiune si fiindca iti place sa impartasesti si altora experienta ta, sa fii si recompensat pentru asta cu "galbeni" moneda virtuala cu care poti sa cumperi din camara produse.

Gata cu activitatea, sa vorbim un pic si de oamenii care compun aceasta comunitate.

Inca de la inceput am avut senzatia ca ne cunoastem de cand lumea, prieteni buni care sar in ajutorul tau ori de cate ori ai nevoie, care mereu au o vorba buna sau o gluma reusita.

Pe unii am avut placerea sa ii cunosc si "in carne si oase" pecetluind prietenia virtuala si cu o strangere de mana sau un pupel. Aici trebuie sa spun ca prima care m-a pupat cand ne-am intalnit a fost Dia, un gest firesc intre prieteni asa de buni.

Intalnirile, ca in trei ani au fost mai multe, si eu nu am ratat nici una, Motan bagaret, au fost pline de voie buna, povesti si bineinteles nelipsita "hlizeala" pentru care suntem de acum vestiti. Nu-mi imaginam ca poti rade asa de mult doar in doua, trei zile cat tine intalnirea.

Senzatia a fost, si este in continuare, ca urmeaza sa te intalnesti cu prieteni vechi, cu care ai copilarit, cu care ai mers la scoala, apoi la munca si nu niste prieteni de "numai" trei ani.

Nu insir aici prietenii de pe site ca ar fi prea mult de scris, dar ne stim si ne conversam zilnic si nu trebuie sa-i asigur de prietenia mea, ca stie fiecare, asa cum si eu sunt sigur de prietenia lor.

Pe langa pasiunea comuna a bucataritului multi avem si alte pasiuni pe care le impartasim unii altora, fiind convinsi ca vor fi apreciate la justa lor valoare.

Cea mai mare placere cand intri pe site este vaselia si voia buna care este tot timpul si la mentinerea careia contribuim cu totii.

Bucataras.ro a intrat in viata mea si eu am intrat in viata lui!

Dimineata primul lucru intru sa vad ce se mai intampla, cine ce a mai facut sau ce isi propune sa faca si continuam dialogul cat este ziua de lunga.

Mare lucru sa razi, sa iti dea lacrimile, sa te emotionezi, sa te intristezi, sa te bucuri si asta in fata monitorului vorbind cu prietenii tai.

Aprecierile mele pentru Bucataras.ro si pentru cei care l-au fondat si i-au dat  deviza "smile & cook", pentru prietenii mei de pe sita se concretizeaza intr-o singura propozitie:

                           MULTUMESC CA EXISTATI!!!

 

 

 

 

 

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (38)

11.11.2013, 22:34

Multumesc

12.11.2013, 14:04

Acum am ajuns si eu aici

12.11.2013, 14:38

Multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22