TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 21 Noi 2011, 14:32

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete

Pasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.

Toti cei care vor sa-si faca publica dovada talentului culinar, au acum ocazia sa posteze online o imagine, cat mai expresiva, a unei retete gatite de curand, denumirea ei si lista de ingrediente folosite.

Cele mai multe like-uri obtinute in decursul a doua luni pentru poza inscrisa in concurs, ii vor asigura marelui castigator un weekend in doi la Roma. Alte 500 de premii, constand in sorturi de bucatarie personalizate si retetare cu hangere de telefon vor intra in posesia participantilor prin tragere la sorti.

Provocarea celor mai captivante delicii culinare continua la TV Paprika, trecand de pe pagina de Facebook direct in fata televizorului, pentru a urmari ce si cum gatesc vedetele in Fabrica de retete, cea mai recenta productie locala a postului.

Cu Antonio Passarelli si Cristi Sora pe post de gazde, emisiunea se dovedeste a fi un real show, care ii serveste pe telespectatori cu multe portii de umor culinar.

In fiecare episod, unul din cei doi bucatari sefi gatesc impreuna cu cate un invitat din randul vedetelor. Marius Popa, Daniela Nane, Silviu Biris, Roxana Iliescu, Tora Vasilescu, Magda Catone si Crina Matei incearca sa-si puna in valoare experienta lor intr-ale gatitului.

In timp ce divertismentul si gastronomia fac echipa perfecta, publicul se va delecta cu modul in care invitatii sunt obisnuiti sa gateasca in caminul lor, putandu-si nota retete, dintre cele mai variate. Filmata pe parcursul verii, Fabrica de retete are 80 de episoade, emisiunea fiind difuzata de luni pana vineri, de la orele 19:00, doar la TV Paprika.

O campanie pentru toti cei care isi petrec timpul in bucatarie si altfel decat mancand!Regulamentul si detaliile suplimentare despre competitie sunt disponibile pe pagina web:http://www.facebook.com/#!/tvpaprikaromania.

TV Paprika – O felie de fericire!

Comentarii (1)

23.11.2011, 21:56

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!