Ciuperci umplute cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 18094 vizualizari

 

calde sant foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 7oo g ciuperci champinion mari
  • 15o g cascaval ras
  • 1 ceapa tocata
  • 1 mana de casacaval taiat cubulete
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • putin ardei rosu taiat cubulete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cascaval:

Se curata ciupercile si se cot piciorusele, care se toaca marunt si se calesc putin cu ceapa in putin unt topit . Se adauga sare si piper, iar dupa ce se racesc  se amesteca cu casacavalul ras si untul

Se unge un vas de yena bine cu unt apoi se aseaza palarioarele de ciuperci si se pun cubulete de cascaval dupa care se pune compozitia cu ciuperci si cascaval ras. Se adauga patrunjel verde si ardei rosu dupa care se pune la cuptor pentru 20-30 minute

Se servesc calde ca si aperitiv sau ca si garnitura

Sant foarte delicioase

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mariac 1

13.04.2010, 10:19

ce bine arata fac si eu sant nemaipomenit de bune

nadina73 1

14.04.2010, 22:33

asa e sant grozave,bine cui i pla ciupercile ca nu la toata lumea le plac ciupercile

danis 1

15.04.2010, 00:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare