Supa de fasole, cu scarita afumata

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Iun 2010 | 10222 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  •        500 g scarita afumata
  •        300 g fasole uscata
  •        o ceapa
  •        un morcov
  •        un ardei gras
  •        un borcan cu rosii in bulion
  •        sare,
  •        marar, patrunjel verde
  •        80 ml. otet in care au stat ardei iuti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole, cu scarita afumata:

   Fasolea se lasa cateva ore in apa, pentru a se inmuia. Se arunca apa, apoi se pune la fiert in alta apa, aruncand de inca doua ori apa in care fierbe, pentru a inlatura toxinele.

    Punem intr-o oala sub presiune fasolea, legumele tocate marunt, sare  si  4  litri apa fierbinte. Punem capacul  si lasam la foc mic 40 minute. Dam oala deoparte, lasam sa iasa presiunea din vas, apoi deschidem capacul.  Adaugam rosiile in bulion - tocate si scarita afumata  portionata in bucati egale  si mai lasam sa fiarba 20 minute, sa se patrunda carnea, iar supa sa capete aroma de afumatura.

    Oprim focul, potrivim de sare,  adaugam verdeata tocata si otetul de la ardei iute.

    Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole, cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Ina 1

18.06.2010, 08:16

bine ai revenit, Mena!

Ina 1

18.06.2010, 08:16

LALY, ai dreptate

onuta 1

08.07.2010, 12:49

buna fasolica, vreau si eu te rog.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de usturoi