A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

KitKat Cookies

Postat de: laylalala in Prajituri

Se incinge cuptorul la 200⁰. Intr-un vas, se bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Se adauga ouale si se mixeaza.Separat, se amesteca faina cu parful de copt si bicarbonatul apoi se...Citeste continuarea

Kanuga

Postat de: Julie in Prajituri

Asezam pe foc un vas in care am pus: untul, zaharul, cacaua, cafeaua si nessul. Lasam sa dea cateva clocote. Crema obtinuta o dam la rece. Separam ouale. Batem galbenusurile...Citeste continuarea

Krem a la krem

Postat de: bitza in Prajituri

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de...Citeste continuarea

Kaizer cu fasole alba

Postat de: dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne

Fasolea se spala in mai multe ape si o lasam in apa de seara,pana a doua zi dimineata cand o pregatim.Aceasta fasole a fiert foarte repede desi era destul de mare bobul.Arunc apa de 3 ori,asa fac...Citeste continuarea

Kadir Kamine

Postat de: epurasha2bb in Torturi

pt. blat am amestecat totul si am dat deoparte. Crema de zahar ars se face amestecand ouale cu laptele si cu zaharul .Se caramelizeaza 5 linguri de zahar si cand s-au topit se adauga...Citeste continuarea

Kaltzunakia

Postat de: theodora in Piine

punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul.amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem.il lasam putin deoparte pana pregatim...Citeste continuarea

Kaiserschmarren

Postat de: miha in Dulciuri

Oana , sa traiesti! :)) Eu am facut portie dubla, ca avem familie mare! :)) Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pudra si un praf de sare pana devin ca o crema . Se adauga apoi laptele...Citeste continuarea

Kaiserschmarrn

Postat de: Oana in Prajituri

Stafidele se spala bine si apoi se pun in rom. Galbenusurile se bat spuma cu zaharul pudra si sarea. Se adauga apoi laptele si smantana (frisca) lichida, apoi se adauga faina amestecata cu praf de...Citeste continuarea

Kipferl cu vanilie

Postat de: Dnelutza in Dulciuri

Mai intii de toate, punem migdalele in apa clocotita, pentru a le putea curata mai usor (sau le cumparam gata "dezpielitate"), apoi le macinam. Intr-un castron destul de incapator,...Citeste continuarea

Kaizer la cuptor in folie de aluminiu

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

 Se ia o bucata de kaizer (daca este prea mare se poate taia in doua) si se "imbraca " in folie de aluminiu. Se pune apa intr-o tava cu gratar iar deasupra, pe gratar se pune bucata...Citeste continuarea

Kebab indian cu fasole rosie si orez

Postat de: Brindusa in Pui

Reteta Pentru Garam Masala o gasiti aici   Reteta pentru garnitura de orez o gasiti aici Eu am facut kebabul din pui. Amesteca carnea tocata cu oul batut si celelalte ingrediente....Citeste continuarea

Kataif

Postat de: Oana in Prajituri

Taieteii sau fideaua se aseaza intr-o tava mai inalta, eu am folosit una de iena, desupra se pun feliute de unt si se baga tava in cuptorul incins, pana cand taieteii se rumenesc usor. Exista in...Citeste continuarea

Kafta

Postat de: Oana in Oaie

Carnea de berbecut se curata de grasine si piele, apoi se toaca. Ceapa se curata si se amesteca la robot impreuna cu verdeturile spalate bine, pana devine o pasta (nu foarte fina). Se amesteca...Citeste continuarea

Kaizer de casa

Postat de: gusti in Aperitive / Garnituri

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta. Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita. Se lasa la rece (camara,...Citeste continuarea

Krapfen cu crema pasticcera

Postat de: micki in Prajituri

Se amesteca faina cu zaharul,praful de sare,.Se face o gropita in mijloc unde se pune oul,untul moale,aromele... Drojdia se topeste in laptele caldut,apoi se adauga la restul ingredietelor....Citeste continuarea

Kinder Pingui

Postat de: RozBonBon in Prajituri

Galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilinat , pana cand devin albe si pufoase. Treptat se adauga faina in ploaie . Se adauga si praful de copt ( este bine sa il stingeti cu putin otet,...Citeste continuarea

Ketchup

Postat de: Bunica in Conserve

Se dau rosiile prin storcator, se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga: otetul, mustarul, piperul, chili, boiaua de ardei, boabele de mustar, zaharul ,sare si cuisoarele. Se fierbe in continuare...Citeste continuarea

Kolache cu mac

Postat de: ala_oancea in Prajituri

Margarina, zaharul si laptele se pun pe foc, pana cand se topeste margarina, se lasa putin la racit iar apoi se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se prepara umplutura. Se pune...Citeste continuarea

Krem a la krem, o bunatate de...

Postat de: miha in Prajituri

Iata cum se prepara  Krem a la krem, o bunatate de prajitura Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si...Citeste continuarea

Kumpir

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Avem nevoie de cativa cartofi mai mari, spalam bine coaja, o uscam cu un prosopel de hartie, apoi invelim cartofii in folie de aluminiu si ii punem in cuptorul incins, la foc potrivit. Trebuie...Citeste continuarea

Krem a la Krem

Postat de: Raluca in Prajituri

Blat: Se separa ouale. Albusurile impreuna cu zaharul se bat spuma. Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine. Dupa ce s-au omogenizat se adauga praful de ciocolata. Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]