Kaizer de casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 30067 vizualizari

 

Este foarte gustos si preparat in casa ...

 

INGREDIENTE

  • O bucata piept de porc (sau fleica) binew impanat
  • sare mare de bucatarie
  • 7-8 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer de casa:

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta.


Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita.


Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina.


Se curata bine de sare si se pune intr-o tava, cu putina apa (cam de un deget) cu o foaie de dafin si piper boabe si se da la cuptor pina se rumeneste.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:13

ce bunatate !

Geanina87 1

12.12.2013, 07:07

tare bun

mamaieelena 1

19.12.2013, 23:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Tian cu dovlecei si rosii