Kaizer cu fasole alba

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 2343 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Pe vremuri era mancarica saracului,acum este o delicatesa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole alba.
  • 1 bucata kaizer(700 sau 800 gr-fara prea multa grasime).
  • 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • condimente la alegere,sare piper,cimbru,tarhon(eu am avut cimbru verde).
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaizer cu fasole alba:

Fasolea se spala in mai multe ape si o lasam in apa de seara,pana a doua zi dimineata cand o pregatim.Aceasta fasole a fiert foarte repede desi era destul de mare bobul.Arunc apa de 3 ori,asa fac de fiecare data cand fac fasole,ca sa nu avem probleme cu stomacul.


Dupa ce a fiert fasolea,taiem felioare kaizerul si il prajim in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin.Scoatem kaizerul pe servetele absorbante sa se scurga de cantitatea de ulei si apoi punem in cratita in care pregatim fasolea, un rand se fasole,un rand de kaizer si printre randuri cateva firicele de cimbru verde.


Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute.Mentionez ca eu prajesc kaizerul,dar foarte putin,cate un minut pe fiecare parte si il scot pe servetele la scurs.Intr-o craticioara mai mica deschidem cutia de rosii in suc de rosii si o incalzim.Inainte cu 10 minute,de a inchide focul vom pune si cutia de rosii.Dupa 10 minute vom inchide focul si vom lasa sa se raceasca in cuptor.A fost un deliciu.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer cu fasole alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

21.04.2010, 00:38

foarte bine arata

madi_marin 1

21.04.2010, 14:23

si mie imi place mult....

dicarmencitta1957 1

14.05.2010, 16:20

Multumesc mult pentru comentarii,sigur o sa te invit odata la masa draga Rivka,ca tare o zici cu pofta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga