Acordeon de vinete

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2vinete
  • 5rosii
  • 300g cascaval
  • sare,piper
  • 4-5catei de usturoi
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeon de vinete:

Vinetele spalate, sterse, taiate in rondele (nu pana la capat) se pudreaza cu sare si piper. Pe fiecare se pune cate putin usturoi pisat si cate 1 frunza de busuioc; De asemenea intre rondele se pune cate 1 felie de cascaval si 1 rondea de rosie; Se inveleste vanata in hartie de copt si se tine la cuptor 40 minute, dupa care se scoate. Se inlatura hartia, se presara cascaval ras deasupra si se mai tine la cuptor 10minute.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Acordeon de vinete" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de pui