Acordeon de vinete

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2vinete
  • 5rosii
  • 300g cascaval
  • sare,piper
  • 4-5catei de usturoi
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeon de vinete:

Vinetele spalate, sterse, taiate in rondele (nu pana la capat) se pudreaza cu sare si piper. Pe fiecare se pune cate putin usturoi pisat si cate 1 frunza de busuioc; De asemenea intre rondele se pune cate 1 felie de cascaval si 1 rondea de rosie; Se inveleste vanata in hartie de copt si se tine la cuptor 40 minute, dupa care se scoate. Se inlatura hartia, se presara cascaval ras deasupra si se mai tine la cuptor 10minute.

Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Acordeon de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor