Pinguini

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 823 vizualizari

 

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o idee nemaipomenita de a ne surpinde copilasii cu ei... si de asemenea se poate implica toata familia in realizare lor.

 

INGREDIENTE

  • masline negre
  • crema philadelphia
  • morcov
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:


Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora.


Cateva masline se vor taia in jumatate, jumatati care vor servii pentru a crea capul pinguinilor. Alte masline se vor taia pe lung. Maslinele taiate pe lung, se vor umple cu crema philadelphia, iar cu ajutorul lor se va crea corpul pinguinilor.


Apoi, se poate incepe asamblarea ingredientelor. Asadar, pe o farfurie/platou se pune o bucata de morcov, bucata din care a fost taiat un triunghi.


Se ia o maslina taiata pe lung si se umple cu crema philadelphia. Umpluta se pun pe o scobitoare (scobitoare care v-a sustine pinguinul), iar scobitoare se infinge in morcovul amintit mai sus.


Apoi, se ia o jumatate de masline, se taie si ea pe lung, se pune pe scobitoare, iar in locul nasului se pune triunghiul de morcov, taiat din bucata care tine locul picioarelor.Si asa se formeaza pingunii.


Apoi, se pot servii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

23.12.2015, 20:33

Simpatici tare!

merisor 1

23.12.2015, 20:43

Eee, super! ;-bd

Panacris 1

25.12.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Pinguini