Gata,precis ca ati terminat aperitivele pentru maine! Dar sunt sigura ca v-a mai ramas putina branza si niste masline si nu stiti ce sa faceti cu ele,ca parca n-ati vrea numai sa le puneti pe platou,asa fara nici un design.
O sa va placa micii mei pinguini,dar o sa aveti o problema. Toti ar vrea sa-i mananca,dar parca nu se-ndura...Dar ai muncit asa de mult la ei,dar sunt asa de draguti...
Cantitatile pot fi schimbate,bineinteles!
Sarbatori fericite!
Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.
Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.
Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.
Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo! Happy New Feet!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |