Albinita

de Corinuta in Prajituri, 28 Sep 2010 | 64889 vizualizari

COMENTARII (72)

ionix 1

28.09.2010, 18:47

suuuuuuuuuuperba praji...

Bunica 1

28.09.2010, 19:00

O bunatateeeee! Trebuie sa aveti grija sa intindeti toate foile imediat ce au fost framantate( se intind mai usor)

Bucataras Medi 1

28.09.2010, 19:24

ce frumoasa este, ce buna trebuie sa fie..............

silvi0ara 1

28.09.2010, 19:55

Wau,minunata,si eu o fac,din pacate tot asa ,nu prea des.

Miha 1

28.09.2010, 20:04

Frumoasa prajitura!

diaconta 1

28.09.2010, 20:04

foarte bine arata sigur am s-o incerc si eu

madi_marin 1

28.09.2010, 20:17

arata minunat.... spune-mi te rog ce dimensiuni are tava pe care ai copt foile si ce gem ai folosit.....

Ina 1

28.09.2010, 20:21

Este delicioasa!!!! Si eu o faceam, dar o numeam "mimoza" E bine de folosit un gem acrisor, Madi' ( deobicei de prune)

Rocsi 1

28.09.2010, 20:24

minunata

adriana_bobu 1

28.09.2010, 21:37

excelenta!

ela 1

28.09.2010, 21:45

sora mea face foarte des si imi aduce mereu

La Ancuta 1

28.09.2010, 22:22

super praji. Imi place foarte mult

yafa 1

28.09.2010, 22:32

Mamaaaaaaaaaaaaa ce prajiturica buna! trecuta la favorite
5 furcu cu felicitarile de rigoare!

Teo 1

28.09.2010, 23:17

altii o numesc ''prajitura studentului'' pt. ca rezista la pachet , trebuie facuta cu 2-3 zile inainte de ao consuma; e tare gustoasa si eu o fac destul de des !

maria_claudia 1

28.09.2010, 23:41

delicioasa

nadina73 1

29.09.2010, 00:04

stau rau cu timpu iubita dar trec rapid pe la tine doar cu furicile e una din preferatele mele5f

jolygina 1

29.09.2010, 01:49

foarte bine arata

mena29 1

29.09.2010, 08:28

Cori,felicitari,ai rabdare.Si mie-mi place foarte multa prajitura asta dar pentru ca nu ma omor dupa facut foi nu o fac decat foarte,foarte rar.

onuta 1

29.09.2010, 11:25

cori, ce bunatate.

Corinuta 1

29.09.2010, 11:35

Ionixmersi

Corinuta 1

29.09.2010, 11:37

Asa e bunica, dar se mai pot tine la cald pe aragaz si se intid direct pe tava calda

Corinuta 1

29.09.2010, 11:38

Medi, e buna rau

Corinuta 1

29.09.2010, 11:40

Silvioaraeu o fac foarte rar, desi inainte vreme imi placea mult sa fac prajiturile cu foi, acum m-am sucit imi plac prajiturile rapide

Corinuta 1

29.09.2010, 11:41

Miha, mersica ale tale nu-s nici unele

Corinuta 1

29.09.2010, 11:42

Claudiamultumesc..........imi place avatarul tau

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cremes cu aluat de casa - ca la mama acasa