Madi, multumesctava mea e de 30 pe 40 cm. In reteta scrie ca se fac sase foi din cantitatea asta, mie mi se par multe, nici nu se vede crema din ele si ne place cremoasa Gem eu am pus de capsuni, de data asta asa am avut, dar cel mai bine se potriveste gemul de caise.
Gabytza, ma faci sa zambesc, ca intotdeauna......desi un pic ma doare ca mi-am scos o masea de minte zilele astea. Avatarul, ce si zic e o fetita rasfatata si maraita........ datorita noua, bineinteles, ca o iubim ca pe ochii din cap
f buna, si eu mancam prajitura asta la mama acasa...ea e specialista acestei prajituri...eu nu am mai facut-o de ani de zile, dar ma bate gandul sa incerc din nou....
Cori , esti chiar din Oradea...sau ai ceva radacini pe la tara??? prajitura asta este exact asa cum o face mama mea...sie a tot cu lapte si gris facea crema...superbuna!