Alivenci moldovenesti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 13104 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

09.09.2010, 15:44

De cand n-am mancat alivenci ! Este aproape asemanatoare cu reteta mea. Este foarte bun ! Repede si cu furculitele de rigoare- 5 la numar

Corinuta 1

09.09.2010, 15:46

Multumesc Bunica!

silvi0ara 1

09.09.2010, 15:48

La cum arata,vreau si eu o portie mai mare putin.

Sidy 1

09.09.2010, 15:58

Gata Corina...repede-repede adresa Ca vin toate fetele sa pape si vreau sa le-o iau inainte. Sa le spun cat de bune 5 furculite

Miha 1

09.09.2010, 16:15

Excelent!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.09.2010, 16:23

gaby_duceag 1

09.09.2010, 16:25

nu, nu e originala))ca se pune si ceva branza iute, framantata, a ta-i mai sanatoasa)

vero_closca 1

09.09.2010, 17:08

bine mai arata!

rivka 1

09.09.2010, 17:15

buna

gaby_duceag 1

09.09.2010, 17:18

buna, rivka))

Rocsi 1

09.09.2010, 17:57

spre rusinea mea sunt moldovanca si nu stiam cum arata..tot auzeam de aliveanca si habar nu aveam cum e

Corinuta 1

09.09.2010, 19:36

Fetelemultumesc, serviti cate o aliveanca,varog!

ela 1

09.09.2010, 21:12

cum arata......

Bucataras Medi 1

09.09.2010, 22:03

nu am mancat niciodata dar acuma ma servesc de la tine ca sunt curioasa sa le simt gustul.................

nadina73 1

10.09.2010, 01:14

e la favo super

Julie 1

10.09.2010, 08:51

Nu am mancat niciodata, dar merita incercata!

Corinuta 1

11.09.2010, 23:31

Papati cat doriti, am facut o tava mare

elena1988 1

08.02.2011, 11:00

intradevar este foarte buna cred ca am facut-o de mii de ori pana acuma, numai ca eu nu pun lapte, reteta o am din bucataria pentru totii o editie mai veche cred ca din 2009 parca, merita sa o incercati este foarte buna

Cris2711 1

26.11.2011, 21:42

bune alivencile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti