Alvita

de yafa in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 31828 vizualizari

COMENTARII (53)

silvi0ara 1

28.09.2010, 20:00

Wau,ce bine mai arata.Imi aduce aminte de copilarie.Nu poti sa trimiti o portie?

Ina 1

28.09.2010, 20:39

asta-i reteta de salvat si de facut, ca prea arata a " hai si papa-ma"

yafa 1

28.09.2010, 22:24

Multumesc Marieta

yafa 1

28.09.2010, 22:27

Ionix, in franceza se spune tot nuga( nougat), din copilarie eu o stiu de alvita. eu ca sa fac diferenta acum spun nuga la cea dura facuta a l'ancienne, adica numai din zahar si seminte si alvita la asta cu albus de oua, mai moale.

yafa 1

28.09.2010, 22:29

Silvia, multumesc , fac eu o portie si-ti trimit si tu aduci un platou cu fructe de mare, ce zici?

yafa 1

28.09.2010, 22:29

Silvioara, trimit cand vrei cu mare drag, multumesc

yafa 1

28.09.2010, 22:30

Ina, multumesc, cand vin in Romania vin sa vad cum ti-a iesit, multumesc mult

ela 1

28.09.2010, 22:49

cum arata.....

maria_claudia 1

28.09.2010, 23:45

superba

nadina73 1

29.09.2010, 00:22

intr-o vizita p`rin curtea ta5f o vizita rapida

yafa 1

29.09.2010, 09:42

Ela, nu mai saliva ca promit ca-ti dau!

yafa 1

29.09.2010, 09:42

Maria, multumesc

yafa 1

29.09.2010, 09:44

Nadina, ce e cu vizita asta asa pe fuga?, aseazate confortabil pe canapea si iti aduc o cafeluta si cateva bucatele de alvita! Stress-ul nu face bine, multumesc

laura80 1

29.09.2010, 15:48

buna yafa , despre ce film alimentar vb ca nu inteleg .te rog raspunde-mi si mie despre ceea ce ti-am scris mai sus te rog . Sa stii ca as pe toata dar fata draguta cum sunt iti mai las si tie .

yafa 1

02.10.2010, 00:21

Buna Laura, filmul alimentar este acea folie de plastic pe care o pui peste farfurii, boluri cand le dai la frigider. Se gaseste in sul.

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:39

bey mie nu mi-a facut nimeni cand eram mica , pot sa primesc acum?

yafa 1

08.10.2010, 01:38

Mariana, hai ca-ti dau....vezi ce fata buna sunt

Ellena 1

14.10.2010, 22:50

mmm ce bine arata!trebuie sa incerc si eu

yafa 1

21.02.2011, 17:04

Ellena, multumesc mult, sper sa-ti placa

elena1988 1

01.03.2011, 14:54

Cris2711 1

08.10.2011, 12:20

Daniela20 1

15.08.2013, 19:13

Yafa spune-mi te rog daca pun doar jumatate din cantitatea de zahar crezi ca o sa iasa ok?

viki43 1

15.08.2013, 19:49

babi5 1

17.08.2013, 07:49

yafa 1

04.09.2013, 17:41

Fetelor multumesc, scuze pentru intarziere !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu pere si crema de vanilie