Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de yafa in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 31803 vizualizari
yafa 1
Dani, sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar normal daca scazi din zahar trebuie sa scazi si din cantitatea de apa pentru sirop.
Ligia Bxl 1
Arata bine, dar cred ca se numeste Halvita
crilvsk 1
Buna ziua, Yafa. Iti multumes pentru reteta! O voi incerca in curand, dar inainte de asta imi poti spune te rog cum se pastreaza alivita aceasta. La temperatura camerei, sau in frigider? Si care este "termenul de valabilitate"? Multumesc mult!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!