American Cheesecake

de Bucataria_lui_Tavi in Prajituri, 24 Mai 2010 | 54081 vizualizari

 

Hai si cu ceva dulce! American Cheesecake este o reteta cunoscuta in toata lumea. Foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita, se poate constitui in desertul ideal, mai cu seama atunci cand va grabiti si nu aveti prea mult timp sa pregatiti ceva mai complicat.

 

INGREDIENTE

  • Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 300 g biscuiti cu unt;
  • 120 g unt topit;
  • 600 g crema de branza;
  • 500 g branza de vaci dietetica;
  • 400 g smantana;
  • 300 g zahar;
  • 1 lingura esenta de vanilie;
  • 6 oua;
  • zahar pudra pentru presarat pe deasupra la sfarsit.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA American Cheesecake:

Puneti biscuitii intr-un vas mare si sfaramati-i cu mana pana obtineti un fel de pesmet cu o granulatie mai mare. Adaugati untul topit si amestecati bine pana se incorporeaza bine untul in compozitie.

Turnati apoi biscuitii intr-o forma de tort si presati-i bine, pana simtiti ca aveti un blat tare si uniform. Introduceti forma de tort la frigider si lasati-o in frigider 10 minute.
Intre timp preincalziti cuptorul la 150 de grade si incepeti prepararea cremei de branza.

Intr-un castron mare puneti crema de branza si branza dietetica, adaugati zaharul, esenta de vanilie si amestecati bine pana cand omogenizati toate ingredientele. Dupa ce ati obtinut o crema omogena incepeti sa adaugati ouale, unul cate unul, pe rand. Nu adaugati urmatorul ou pana cand nu ati integrat bine in compozitie oul adaugat anterior.
Dupa ce ati adaugat toate ouale, adaugati si smantana si amestecati pana obtineti o crema omogena.

Odata ce ati terminat de pregatit crema si au trecut minim 10 minute, scoateti forma de tort de la frigider si turnati crema de branza in forma.
Dupa ce ati turnat toata crema de branza introduceti prajitura in cuptorul preincalzit la 150 de grade si lasati-o in cuptor 1 ora si 30 de minute. Dupa ce s-a copt, scoateti-o din cuptor si lasati-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, introduceti prajitura in frigider si lasati-o la rece minim 4 ore.

Dupa ce au trecut cele 4 ore, scoateti-o din frigider si indepartati inelul formei de tort (ajutati-va de un cutit daca s-a lipit de margini). Dupa ce ati scos inelul formei de tort, presarati zahar pudra pe deasupra si mutati prajitura pe un platou. Portionati prajitura si o puteti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "American Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa