American Cheesecake

de Bucataria_lui_Tavi in Prajituri, 24 Mai 2010 | 45688 vizualizari

 

Hai si cu ceva dulce! American Cheesecake este o reteta cunoscuta in toata lumea. Foarte usor de preparat si cu o savoare deosebita, se poate constitui in desertul ideal, mai cu seama atunci cand va grabiti si nu aveti prea mult timp sa pregatiti ceva mai complicat.

 

INGREDIENTE

  • Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 300 g biscuiti cu unt;
  • 120 g unt topit;
  • 600 g crema de branza;
  • 500 g branza de vaci dietetica;
  • 400 g smantana;
  • 300 g zahar;
  • 1 lingura esenta de vanilie;
  • 6 oua;
  • zahar pudra pentru presarat pe deasupra la sfarsit.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA American Cheesecake:

Puneti biscuitii intr-un vas mare si sfaramati-i cu mana pana obtineti un fel de pesmet cu o granulatie mai mare. Adaugati untul topit si amestecati bine pana se incorporeaza bine untul in compozitie.



Turnati apoi biscuitii intr-o forma de tort si presati-i bine, pana simtiti ca aveti un blat tare si uniform. Introduceti forma de tort la frigider si lasati-o in frigider 10 minute.

Intre timp preincalziti cuptorul la 150 de grade si incepeti prepararea cremei de branza.



Intr-un castron mare puneti crema de branza si branza dietetica, adaugati zaharul, esenta de vanilie si amestecati bine pana cand omogenizati toate ingredientele. Dupa ce ati obtinut o crema omogena incepeti sa adaugati ouale, unul cate unul, pe rand. Nu adaugati urmatorul ou pana cand nu ati integrat bine in compozitie oul adaugat anterior.

Dupa ce ati adaugat toate ouale, adaugati si smantana si amestecati pana obtineti o crema omogena.



Odata ce ati terminat de pregatit crema si au trecut minim 10 minute, scoateti forma de tort de la frigider si turnati crema de branza in forma.

Dupa ce ati turnat toata crema de branza introduceti prajitura in cuptorul preincalzit la 150 de grade si lasati-o in cuptor 1 ora si 30 de minute. Dupa ce s-a copt, scoateti-o din cuptor si lasati-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, introduceti prajitura in frigider si lasati-o la rece minim 4 ore.



Dupa ce au trecut cele 4 ore, scoateti-o din frigider si indepartati inelul formei de tort (ajutati-va de un cutit daca s-a lipit de margini). Dupa ce ati scos inelul formei de tort, presarati zahar pudra pe deasupra si mutati prajitura pe un platou. Portionati prajitura si o puteti servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "American Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (319)

naomy 1

06.05.2011, 21:57

iamy iamy ce bine arata

adry88 1

11.05.2011, 15:24

Constelatialeu 1

24.01.2014, 19:46

Doar 318 comentarii,putin,foarte putin....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty