Amestec cu gris

de Bucataras in Mancaruri de post, 4 Apr 2013 | 1276 vizualizari

 

Sau un altfel de gris cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1/4 băutură JOYA soia Calciu
  • 5-6 linguri griş
  • un vârf de cuţit de zahăr
  • 1 doză Joya Finesse
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec cu gris:

O reţetă a Centrului Hietzing de Îngrijire Zilnică din Viena.

Încălziţi uşor băutura pe bază de soia, turnaţi grişul şi zahărul.

Amestecaţi constant până ce fierbe grişul şi veţi obţine un terci neted, nu prea consistent.

În loc de unt, adăugaţi o doză de Joya Finesse şi amestecaţi bine.

Folosiţi cacao, zmeură sau scorţişoară pentru a decora. 

Reteta advertorial Joya

 

 

RETETA IN IMAGINI

Amestec cu gris-0
Amestec cu gris-1

COMENTARII (16)

deyutzky

deyutzky 1

04.04.2013, 19:40

mena29

mena29 1

04.04.2013, 19:43

Nebunaticelor,lasa ca vedeti voi ca nu mai vine iepurasul la voi pentru ca ati fost carcotase))))

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.04.2013, 22:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!