Andive cu somon

de nico15 in Salate, 13 Noi 2010 | 3416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 andive
  • 150-200 gr de somon
  • ceapa verde si ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper,
  • ulei de masline,
  • lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive cu somon:

Se spala andivele se sterg frunzele pentru a se absorbi surplusul de apa, se taie somonul in cubulete foarte subtiri si se amesteca cu dressingul format din uleiul de masline si lamaie, se taie cubulete ceapa rosie, ceapa verde si ardeiul si se amesteca cu pestele.



Se sareaza si pipereaza si se poate servi(optional se pot pune si ciuperci care au fost un pic trase la tigaie dupa care se amesteca cu restul ingredientelor si se umplu andivele.).



Se pregatesc foarte repede andivele si sunt foarte gustoase.



Pentru design: se foloseste salata verde sau rucolla de culoare mai inchisa decat andivele, ceapa rosie, castravete si ardei rosu.



O salata simpla, cu putine calorii si usor de preparat.



Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.11.2010, 20:13

Buna , buna si sanatoasa !

Laly 1

13.11.2010, 22:51

Ce bunatateee

nico15 1

14.11.2010, 09:26

multumesc, simplu si sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Andive cu sos tartar cu ridichi