Andive la grătar cu sos de iaurt

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 2030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • 4 căței de usturoi,
  • 150 ml iaurt,
  • 1 linguriță muștar Dijon,
  • 1-2 linguri pătrunjel verde tocat,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive la grătar cu sos de iaurt:

Andivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte. Între timp pregătim sosul.


Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt.


Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive la grătar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Doralinda 1

08.06.2013, 22:44

Interesant!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:28

Alina26 1

10.06.2013, 15:32

imi plac.....foarte bun!!!!si sosul de iaurt...o bunatate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei si sunca presata