Omleta

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 3209 vizualizari

 

V-am pregatit ceva ...ceva simplu si bun :)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare dupa gust
  • putin unt pentru uns tigaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Se sparg ouale intr-un bol si se bat bine, dupa care se adauga sarea dupa gust.

Se unge tigaia cu unt si se pun ouale. 

Dupa ce s-a rumenit pe o parte, se intoarce cu grija si pe cealalta parte.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lorra 1

10.05.2013, 22:03

combinatia perfecta

Cris2711 1

10.05.2013, 22:04

asa-i Laura?

Lorra 1

10.05.2013, 23:27

dap

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac