Crema de branza cu verdeata

de Edu in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 3903 vizualizari

 

o alternativa sanatoasa la cremele de branza din comert

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaci - 500 gr
  • Unt - 200 gr
  • verdeata (dupa preferinte,marar sau patrunjel)
  • o ceapa mica
  • un praf de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu verdeata:

Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate  cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine  pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a compozitiei.Peste aceasta compozitie vom adauga o ceapa mica ,fin taiata ,precum si verdeata (cantitativ dupa preferinte).Daca branza este f uscata putem adauga cateva linguri de lapte pentru a obtine o consistenta cremoasa.La urma potrivim de sare si cam asta e tot.Merge f bine cu o felie de paine prajitaPofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Rocsi 1

10.11.2015, 20:55

MotanLaOale 1

11.11.2015, 13:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza