Omleta cu rosii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 1067 vizualizari

 

O reteta sanatoasa, plina de proteine ,buna pentru sportivi !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • un sfert de ardei gras verde;
  • o ceapa mica tocata in blender;
  • 2 rosii medii;
  • sare de mare;
  • piper;
  • o felie de salam crud-uscat;
  • 2-3 fire de patrunjel.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii:

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine adaugand sare si piper dupa gust.


Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in tigaie uniform precum o clatita, se lasa sa se prinda bine pana ce observam ca incepe sa se faca omleta, apoi o rupem de la mijloc in bucatele mari si o lasam pe foc intorcando pe partea opusa ,pana ce aceasta se rumeneste putin.


Dupa ce e gata o punem pe un platou in care asezam taiate cele doua rosii si restul de ceapa facuta in blender presarata pe ele si inca putina sare.


Ornam omleta cu firele de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

aveti grija sa nu ardeti compozitia, tigaia trebuie sa fie incinsa bine si sa va miscati destul de repede !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

babi5 1

19.08.2013, 15:55

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:01

Cris2711 1

29.09.2013, 11:29

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou pane