Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

de Bucataras in Pui, 8 Iun 2016 | 3181 vizualizari

 

Vin in intampinarea ta cu o alta idee de snack rapid, una pe care ti-o recomand cu incredere. E perfecta pentru pachetul de scoala al copilului tau sau pentru momentele de relaxare cu prietenii, in fata televizorului, la meci !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g de rulada sau sunca de pui, taiata cubulete
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1 lipie libaneza mare sau 2 mai mici
  • 100 g de cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui:

Pentru ca vreau sa-mi usurez munca si sa spal cat mai putin, voi folosi un Panini Maker. Am aici in fata mea modelul XXL. Daca nu ai unul, nu-i nicio problema, poti folosi o tigaie.

Cu ajutorul unui tel bate ouale cu putina sare si piper. Baga Panini Maker-ul in priza, pune uleiul de masline si prajeste putin rulada de pui. Toarna ouale deasupra si pune capacul. O data gatite, scoate omleta pe lipia libaneza. Adauga cascaval deasupra si impatureste-o in jumatate. Pune-o inapoi in Panini Maker pana ce lipia se rumeneste. Tai-o in triunghiuri si savureaz-o cu placere. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

13.06.2016, 06:50

Buna!

Mihaela11_jo 1

13.06.2016, 20:21

Super delicioasa

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:25

foarte gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Home made shaorma