Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

de Bucataras in Pui, 8 Iun 2016 | 2103 vizualizari

 

Vin in intampinarea ta cu o alta idee de snack rapid, una pe care ti-o recomand cu incredere. E perfecta pentru pachetul de scoala al copilului tau sau pentru momentele de relaxare cu prietenii, in fata televizorului, la meci !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g de rulada sau sunca de pui, taiata cubulete
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1 lipie libaneza mare sau 2 mai mici
  • 100 g de cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui:

Pentru ca vreau sa-mi usurez munca si sa spal cat mai putin, voi folosi un Panini Maker. Am aici in fata mea modelul XXL. Daca nu ai unul, nu-i nicio problema, poti folosi o tigaie.

Cu ajutorul unui tel bate ouale cu putina sare si piper. Baga Panini Maker-ul in priza, pune uleiul de masline si prajeste putin rulada de pui. Toarna ouale deasupra si pune capacul. O data gatite, scoate omleta pe lipia libaneza. Adauga cascaval deasupra si impatureste-o in jumatate. Pune-o inapoi in Panini Maker pana ce lipia se rumeneste. Tai-o in triunghiuri si savureaz-o cu placere. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

13.06.2016, 06:50

Buna!

Mihaela11_jo 1

13.06.2016, 20:21

Super delicioasa

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:25

foarte gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui