Stufat din piept de pui

de ArianaBala in Pui, 14 Mai 2012 | 3401 vizualizari

 

Pt. aceasta reteta m-am inspirat de aici: http://www.bucataras.ro/retete/stufat-de-pui-7679.html. Multumesc Miha pt. reteta...Simplu si mai ales DELICIOS!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 10 fire mari de ceapa verde
  • 5 fire mari de usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;


-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;


-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;


-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:14

Va multumesc frumos! Sa incercati reteta pt. ca este foarte simpla si extrem de delicioasa!

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:15

Simona eu mi-am pus si la congelator cateva pungute cu ceapa si usturoi verde (special pt. stufat), sa ne putem bucura de el si in timpul iernii

Bya Ralu 1

11.06.2012, 11:19

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui