Stufat de pui

de farfuriavesela in Pui, 26 Apr 2014 | 2861 vizualizari

 

Stufat de pui, o reteta simpla care merita gatita mai ales acum, cand avem atat de multe verdeturi.
Urmariti reteta noastra video chiar aici si gatiti impreuna cu noi !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde spalata si curatata
  • 1 legatura de usturoi verde spalat si curata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Cum pregatim:


- in uleiul incins prajim putin carnea de pui pana capata o culoare frumoasa, aurie

- adaugam ceapa si usturoiul tocate potrivit de mare

- adagam o cana cu apa, cat sa se acopere carnea si verdeata

- lasam totul la foc mic, sa fiarba carnea si sa se imbine aromele

- cand s-a fiert carnita, adaugam cele doua rosii mixate si facute pasta

- mai lasam 2 minute la fiert si stufatul de pui este gata

- adaugam sare si piper dupa gust

- imbogatim mancarea noastra cu aroma de patrunjel verde, tocat fin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simonacallas 1

26.04.2014, 15:10

Rocsi 1

26.04.2014, 20:31

Am venit sa pap...

laura_n 1

27.04.2014, 17:50

o buntatae, chiar mi-ai dat o idee buna pt saptamana care vine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui