Stufat de pui cu leurda

de MotanLaOale in Pui, 3 Apr 2014 | 2632 vizualizari

 

A aparut leurda proaspata si a trebuit sa scap de cea din congeletor. Este un stufat inspirat dupa Miuta si este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe uscate
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi leurda (din congelator)
  • 50ml ulei
  • 300g rosii taiate
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.


Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.


Se presara vegeta si piper.


Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.


Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune in cratita.


Se pune si leurda, se completeaza cu apa si se lasa la fiert inca 10-15 minute.


Se pun rosiile taiate si pasta de bulion si se da in clocot.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana scade sosul si se rumeneste frumos.


Se potriveste de gust cu sare si piper si este gata.


Se serveste calda.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Mie mi s-a parut mai bun decat stufatul clasic cu usturoi verde.

2

Daca se foloseste leurda proaspata trebuie curatata de codite si spalata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

03.04.2014, 22:07

Multumesc

merisor 1

04.04.2014, 08:26

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

04.04.2014, 08:37

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui