Stufat de pui cu leurda

de MotanLaOale in Pui, 3 Apr 2014 | 1587 vizualizari

 

A aparut leurda proaspata si a trebuit sa scap de cea din congeletor. Este un stufat inspirat dupa Miuta si este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe uscate
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi leurda (din congelator)
  • 50ml ulei
  • 300g rosii taiate
  • 2 linguri pasta tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui cu leurda:

Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.


Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.


Se presara vegeta si piper.


Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.


Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune in cratita.


Se pune si leurda, se completeaza cu apa si se lasa la fiert inca 10-15 minute.


Se pun rosiile taiate si pasta de bulion si se da in clocot.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana scade sosul si se rumeneste frumos.


Se potriveste de gust cu sare si piper si este gata.


Se serveste calda.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Mie mi s-a parut mai bun decat stufatul clasic cu usturoi verde.

2

Daca se foloseste leurda proaspata trebuie curatata de codite si spalata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

03.04.2014, 22:07

Multumesc

merisor 1

04.04.2014, 08:26

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

04.04.2014, 08:37

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui