Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou si ierburi si condimente.
Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.
Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.
Se unge tava cu unt si punem chiftelutele, frumos aliniate. :)) Printre ele punem rosia taiata felii, iar deasupra repartizam mozzarela taiata felii.
Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos deasupra.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro